Abban az esetben pedig, ha a járványhelyzet nem javul jelentősen (azaz február 15-28. között a napi új esetszám átlaga meghaladja a 2.000 főt), akkor a kiállító kötbérmentesen lemondhat, és a befizetett 30%-os előlegét átkönyveljük a 2022-es kiállításra.

A FeHoVa kiállítói és látogatói március közepén már a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban tudnak találkozni – fotó: Agroinform.hu

A látogatók minél szélesebb körű elérése érdekében a Hungexpo Zrt. átalakította a jegyvásárlási rendszerét, így a www.fehova.hu weboldalon a látogatók már jóval az esemény előtt jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket.

A FeHoVa évtizedek óta Magyarország legnagyobb fegyver, horgászati és vadászati rendezvénye, melyet 28. alkalommal rendeznek meg. A FeHoVa kiállítói és látogatói március közepén már a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban tudnak találkozni és üzletet kötni.

A 2021-es FeHoVa előkészületeit már megkezdődtek, dolgoznak a jövő évi újdonságokon, a sokak által várt trófeakiállításon, a népszerű hagyományos programokon, bemutatókon, versenyeken. A rendezvényre eddig 3000 m2-t foglaltak le a cégek, a törzskiállítók szinte mind beküldték már a jelentkezésüket, folyamatosan érkeznek az újabb kiállítói érdeklődések.

A FeHoVa egyidejű rendezvénye a Budapest Boat Show Nemzetközi hajókiállítás lesz, a szakmai programok sora pedig egy új, Kittenbergerről szóló konferenciával bővül.

(Forrás: www.agroinform.hu)