2024. április 28., vasárnap - Valéria

Archívum

MEDICA 2020 és COMPAMED 2020, 2020. november 16-19.

2020-10-07 481

November 16-19. között a MEDICA 2020, a gyógyászat világfóruma és a COMPAMED 2020, az orvostechnikai ipar beszállítóinak vezető piaci platformja virtuális formában várja a szakembereket.

A „virtual.MEDICA” és a „virtual.COMPAMED” az egészségügyi ágazat minden területéről várja a döntéshozókat a https://www.medica-tradefair.com és a https://www.compamed-tradefair.com/ online térben. Ezen belül három központi felület: a Konferencia, a Kiállítás és a Networking Plaza lesz elérhető.           

A kiállítói bemutatók elsősorban termékvideókat és a közvetlen „standvezetésre”, tárgyalásokra alkalmas webes felületet jelentenek. A Networking Plaza speciális érdeklődési területek lekérdezésével és átfogó szűrőfunkciókkal segíti a kapcsolatfelvételt. 

A MEDICA 2021 és a COMPAMED 2021 szakvásárokat jövőre hibrid koncepció keretében rendezik meg a düsseldorfi vásárközpontban.  Ez a megoldás élő platformok és digitális felületek kombinációját nyújtja a szakma képviselői számára.

„A kiállítók pozitívan fogadták az óvintézkedésekre vonatkozó higiéniai koncepciónkat, és a nyár folyamán lépcsőzetesen bevezetett nemzetközi utazási könnyítéseket látva a két szakvásár sikeres és biztonságos megvalósítása még reálisnak tűnt. A világjárvány miatt kialakult helyzetet azonban újra kellett értékelnünk. Az egyre több utazási korlátozás, valamint a külföldről érkező kiállítók kiemelkedően magas száma miatt úgy kellett dönteni, hogy ebben az évben kizárólag a virtuális formára koncentrálunk” – mondotta Wolfram Diener, a Messe Düsseldorf vezérigazgatója.

„A MEDICA és a COMPAMED kiállítói és látogatói évről évre a világ minden tájáról érkeznek. Idén a szakvásárokat megszokott fizikai valójukban nem lehet megrendezni a járványhelyzet miatt. Az éves ciklusnak köszönhetően folyamatos kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, így létre tudunk hozni egy olyan átfogó virtuális vásárfelületet, amely világ minden pontjáról hozzáférhető, és amely magas színvonalú megoldást nyújt a szakma részére” – folytatta Wolfram Diener.

Ahogy már korábban megszoktuk, a kiállítók 80 százaléka Németországon kívülről, kereken 70 országból érkezett legutóbb is. A látogatók 70 százaléka jött külföldről, 170 országot képviselve. A két szakvásár tavaly több mint 6.300 kiállítót és 121.000 szakmai látogatót köszöntött.

A már ismert online portálok várják az érdeklődőket

„Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük a MEDICA és a COMPAMED weboldalakat, amelyek mára meghatározó internetes iparági platformokká váltak. Ezeket most felhasználhatjuk arra, hogy a kihívásokkal teli időkben is megfelelő eszközöket kínáljunk ügyfeleinknek a kapcsolatépítéshez és az értékes tudástranszferhez” – hangsúlyozta Horst Giesen, a Medica igazgatója.

A megszokott www.medica.de ill. www.compamed.de oldalról indulva a látogatói csoportot választva máris az új virtuális Medica ill. COMPAMED oldalára jutunk, ahol regisztrálni kell először vagy a korábbi belépési adatokkal tovább lépni. Innen három központi felületre jutunk: Konferencia, Kiállítás és Networking Plaza. Ezekbe belépve kitöltjük a megjelenő adatlapot, majd az oldal algoritmusával kommunikálva pontosíthatjuk igényeinket. Ezután a honlap elnavigál bennünket az igényelt találati pontokra, ahol további kereső funkciók is segítik munkánkat. A kiállítók feltöltött anyagát átnézve kapcsolatba léphetünk a kiválasztott kiállítókkal, a tárgyaláshoz időpontot egyeztethetünk, meghívhatjuk kollégáinkat a megbeszélésekre.
A funkciók asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okostelefonról is kezelhetőek.

„A MEDICA 2020 és a COMPAMED 2020 szakvásárokat megelőző időszakban az érintett szövetségekkel és partnerekkel együttműködve beállítjuk a legjobb streaming funkciót az eddig tervezett 600 fórum és konferencia üléseiről. A „koronavírus” témakör kiemelt figyelemre számíthat a virtuális résztvevők körében. Ezenkívül a kiállítók különböző webes bemutatókat fognak tartani innovációikról. Az online Matchmaking értékes üzleti kapcsolatok kialakításához biztosít felületet, melyet a video-webmeeting funkció is gazdagít” – mondta Horst Giesen a lehetőségeket sorolva.

A MEDICA idén digitálisan rendezett szakmai programja a teljesen aktuális technikai, gazdaságpolitikai, valamint egészségpolitikai trendekre és kérdésekre fókuszál. A MEDICA fórumai többek között:

  • MEDICA CONNECTED HEALTHCARE FORUM,
  • MEDICA HEALTH IT FORUM,
  • MEDICA LABMED FORUM,
  • MEDICA TECH FORUM,
  • MEDICA ECON FORUM,
  • COMPAMED HIGH-TECH FORUM
  • COMPAMED SUPPLIERS FORUM.

A MEDICA 2020 und COMPAMED 2020 virtuális szakvásárokkal kapcsolatos részvételi információikat az alábbi honlapokon érhetik el:

https://www.medica-tradefair.com/ és https://www.compamed-tradefair.com/.

Magyarországi képviselet:
BD-Expo Kft., Cseh Erzsébet
Tel.: 30/894-4869
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details