2019. október 17., csütörtök - Hedvig

Itt az első hazai innovációs verseny fürdők számára

furdokA Magyar Fürdőszövetség hagyományteremtő szándékkal első alkalommal hirdette meg a Magyar Fürdőinnovációs Díjat. A pályázat négy témakörben nyújtható be, amivel a szövetség biztosítani kívánja, hogy tagjai mind nagyobb számban nyújthassanak be pályázatot. A pályázat beérkezésének határideje 2019. november 4.

Az új kezdeményezésben a szakmai szövetség tagjai és pártoló tagjai vehetnek részt, akik négy kategóriában mutathatják meg, hogy mennyire innovatív a magyar fürdőszakma:

1. Gyógyvíz innovatív hasznosítása

2. Innovatív fürdőszolgáltatás

3. Innovatív műszaki – technológiai, üzemeltetési megoldás

4. Innovatív szemléletformálás (marketing és kommunikáció, értékesítés, látogató-menedzsment, oktatás)

Ahogy a kategóriákból is látszik, nem csak műszaki innovációval lehet pályázni, hanem a szolgáltatások újszerű csomagolásával, edukációs anyagokkal, illetve a gyógyvíz termékként történő hasznosításával is . Egyetlen kritérium, hogy a projektek 2018. január 1. után valósuljanak meg.

A Magyar Fürdőszövetség a pályázatokat az innováció eredetisége, hasznossága és hatékonysága, beágyazottsága alapján értékeli. A nyertes pályázók kategóriánként 1 millió forint értékű marketingtámogatást nyernek a szakmai szervezettől, illetve a szövetség vállalja, hogy az Európai Fürdőszövetség (ESPA) által kiírt innovációs pályázaton a magyar pályázók részére szakmai és anyagi segítséget nyújt.

A felhívásról és a pályázati útmutatóról a Magyar Fürdőszövetség hivatalos honlapján kaphatnak bővebb felvilágosítást.

Forrás: turizmusonline.hu

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5