2024. október 22., kedd - Előd

Turizmus

A Balatonra csábítja az üzleti utazókat a Mövenpick BalaLand

58

A balatoni térség egész éves látogatottságának bővítésére és az üzleti utazók megszólítására törekszik a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton. A szálloda célja, hogy a megszokott konferencia-helyszínektől eltérő, különleges tereivel új színt vigyen a céges és ügynökségi rendezvényekbe, és ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetnek a MICE (avagy üzleti rendezvények) szegmens bővítésére. Simon Dávid, a hotel sales menedzsere a közelgő MICE Business Day-en mutatja be fejlesztéseiket, melyek célja, hogy a Balaton partját vonzóbbá tegyék az üzleti turizmus számára is.

A Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton fő célja, hogy még több látogatót vonzzon Magyarország egyik legkedveltebb turisztikai régiójába – nemcsak a nyári szezonban, hanem az év minden időszakában bemutassa a Balaton és környékének sokszínűségét.

A hotel fejlesztésekbe kezdett a MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) szolgáltatásainak bővítése érdekében, hogy a családok mellett a cégek és ügynökségek számára is ideális helyszínt biztosítson. A Mövenpick BalaLand azonban nem egy tipikus konferenciaszálloda: kreatív megoldásokkal várja az üzleti utazókat, inspirálóbb környezetet biztosítva, ami kötetlenebb hangulatot teremt a rendezvények alatt. A szálloda olyan különleges, a szokásos business helyszínektől eltérő opciókkal rendelkezik, mint a Family Park vagy a spa szintje – ahol most már üzleti találkozók, workshopok, kisebb konferenciák és csapatépítők lebonyolítása is lehetséges, mindezt a festői Balaton-parton.

„A trendek azt mutatják számunkra, hogy a fővároson kívül is egyre növekszik az üzleti célú kereslet. A vendégek egyre inkább keresik az olyan lokációkat, ahol az üzleti utakat szabadidős aktivitásokkal vagy akár gasztronómiai élményekkel egészíthetik ki. A balatoni régió ideális választás ebből a szempontból és a szállodáknak is remek lehetőség, hogy csökkentsük a szezonalitást és egész évben növeljük a vendégszámokat. Az idei MICE Business Day-en, ami Magyarország legnagyobb üzleti turisztikai fóruma, október 22-én Budapesten is ott leszünk, hogy bemutassuk azokat a szolgáltatásainkat, amelyekkel szeretnénk hozzájárulni a MICE piac bővüléséhez” – mondta Simon Dávid, a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton sales menedzsere.

A Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton MICE szegmensének fejlesztése hosszú távú stratégiai cél, amely része annak az elköteleződésnek, hogy a Balaton régióját ne csak a szabadidős, hanem a prémium üzleti turizmus számára is különleges célponttá tegyék.

***

A Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton-ról

A Balaton partján fekvő Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton különleges élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szálloda témája sem mindennapi, hiszen Jules Verne "Nyolcvan nap alatt a Föld körül" című regénye adta a „A 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal” című spanyol-japán animációs sorozat alapját, ez a mese pedig az épület minden szegletét áthatja, egyedülálló vendégélményt nyújtva. A 109 szoba, 46 lakosztály, 2 étterem, 1 bár, 2 wellness részleg, 1 fitnesz részleg mellett családbarát programok széles választéka és a hihetetlen BalaLand Family Park gondoskodik a vendégek kényelméről és szórakozásáról. A szobák és lakosztályok baba- és gyermekbarát berendezéssel és bútorokkal is rendelkeznek, külön figyelve a Montessori nevelést támogató kialakításra. A szálloda legfelső emeletén egy kizárólag a szülők és felnőttek számára fenntartott wellness, SPA és fitnesz részleg található, ahonnan lélegzetelállító balatoni panoráma tárul elénk. A Family Park ötletesen kialakított 10 000 négyzetméteres terében számos szórakoztató és élményekkel teli tevékenység várja a felnőtteket és a gyerekeket. A gyerekek felmászhatnak egy piramis tetejére, vagy vadnyugati környezetben szivacslabda-párbajban vehetnek részt, felfedezhetik a londoni Hyde Parkot, miközben interaktív játékokat próbálhatnak ki egy lézerteremben. A szálloda közösségi terei Willy Fog útjának állomásait ábrázolják, a Family Park pedig megismerteti a látogatókat a megállók híres nevezetességeivel. Az F&B koncepció is követi a témát, így a vendégek hatnaponta különböző nemzetek konyháját fedezhetik fel, Willy Fog pedig minden nap csatlakozik a vendégekhez a lobbyban tartott "Csokoládéóra" alatt.

A Mövenpickről

Svájcban, 1948-ban Ueli Prager alkotta meg a Mövenpicket, egy forradalmi éttermi koncepciót, ahol bárki élvezhette a jó bor, a jó idő és a jó élet ízét. Ma ugyanez a vendégszeretet él tovább minden Mövenpick szállodában, ahol mindenki élvezheti az élet alapvető örömeit az igazi kényeztetés pillanatain keresztül. A Mövenpick világszerte több mint 110 szállodával és üdülőhellyel rendelkezik, és 2025-ig további 50 további nyitását tervezi, így hű marad svájci örökségéhez és gazdag kulináris hagyományaihoz, tiszteletben tartva alapítója ígéretét. A márka fenntarthatósággal kapcsolatos holisztikus megközelítésésnek, valamint a helyi környezet és közösségek iránti mély elkötelezettségének elismeréseként a Green Globe 2017 óta minden évben a Mövenpicknek ítéli a világ legfenntarthatóbb szállodavállalata címet. A Mövenpick az Accornak, a világ vezető vendéglátóipari csoportjának a tagja, amely több mint 5400 szállodát számlál több mint 110 országban, és résztvevő márkája az ALL - Accor Live Limitless - életmód hűségprogramnak, amely jutalmak, szolgáltatások és élmények széles skálájához biztosít hozzáférést.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Ingyen szerszámkészlettel, BETA műhelyberendezést!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Október 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Tartalom galéria

Az ITB Berlin pályázatot hirdet innovációs megoldások beadására

Az ITB Berlin pályázatot hirdet innovációs megoldások beadására

More details
Tokaj Wine Congress, 2024. október 27-30.

Tokaj Wine Congress, 2024. október 27-30.

More details
Ambiente, Christmasworld és Creativeworld, 2025. február 7-10.

Ambiente, Christmasworld és Creativeworld, 2025. február 7-10.

More details
Jubileumi X. Országos Rajzfilmünnep, 2024. november 15-17.

Jubileumi X. Országos Rajzfilmünnep, 2024. november 15-17.

More details
Vagyon és pénz. Gyarapítva jó! - 2024. október 29.

Vagyon és pénz. Gyarapítva jó! - 2024. október 29.

More details
A Balatonra csábítja az üzleti utazókat a Mövenpick BalaLand

A Balatonra csábítja az üzleti utazókat a Mövenpick BalaLand

More details
’56 a szentendrei Skanzenben

’56 a szentendrei Skanzenben

More details
Édes kapcsolatok: csokoládéval az elfogadásért

Édes kapcsolatok: csokoládéval az elfogadásért

More details
Zamárdiban nem lesz több Balaton Sound

Zamárdiban nem lesz több Balaton Sound

More details