2024. április 26., péntek - Ervin

Turizmus

TRIBE és ibis hotel épül a Groupama Aréna mellett

406

Az Accor és a WING ingatlanfejlesztő megállapodást kötött, melynek értelmében két hotelmárka – a TRIBE és az ibis – nyílik a Liberty irodaprojekt déli szárnyában. A szállodák a tervek szerint 2023 őszén nyitnak meg az Accor üzemeltetésében.

A TRIBE az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai márkája, amely újjáalakítja a hagyományos szállodai élményt: a vendégek kortárs terekben élhetnek, dolgozhatnak és szórakozhatnak. A TRIBE célja, hogy az utazókat eredeti, izgalmas és gondosan összeállított termékekkel és szolgáltatásokkal lepje meg, amelyek az ár helyett a stílust helyezik a középpontba. A TRIBE hotelek 4 csillagos, középkategóriás szállodák, amelyeket úgy terveztek, hogy élettel teli, stílusos és kiemelkedően jól használható tereivel izgalmas és igényes legyen. A márka minden elemében újradefiniálja a megfizethető luxust a modern utazók számára – egy hely, ahol stílusosan élhetnek, találkozhatnak, szórakozhatnak és dolgozhatnak - tájékoztatta lapunkat a szállodavállalat.

Az új budapesti TRIBE a márka első szállodája a magyar piacon. 166 vendégszobát kínál, maximális kényelemmel és a legújabb technológiákkal felszerelve.

A koncepció részeként a földszinten vibráló közösségi tér kap helyet, amely középpontjában barátságos lobby és business sarokként is működő lounge várja az utazókat. A szálloda emellett reggeltől estig nyitva tartó, nyáron teraszos à la carte éttermet, sky bart, fitnessztermet, mélygarázst és akadálymentesített vendégszobákat kínál.

A szálloda konferenciaközpontja 220 fő befogadására alkalmas, multifunkcionális rendezvényterme négy különálló részre osztható.

Az épület tervezője a DPi design.

Az ibis márka folyamatosan alakítja az economy kategória szállodai standardjait, egyre szívélyesebb, rugalmasabb és stílusosabb vendéglátással. A márka a szabványosított megközelítésről személyre szabottabb modellre váltott, amely négy új designkoncepción – Square, Agora, Plaza és Soda – alapul. A Liberty projektben a városi Plaza koncepción alapulva 166 ibis szállodai szoba áll majd rendelkezésre. Az egyszerűség még sosem volt ilyen kényelmes – a modern stílusú szobák központi eleme egy könyvespolc. Az exkluzív funkcionális elrendezés és a különböző terek új használati módokat kínálnak a vendégeknek – akár egyedül, párjukkal, családdal vagy barátokkal utaznak, az ibis megtalálta a megoldást, és mostantól akár hat fő befogadására alkalmas szobákat is kínál.

„Budapest kulcsfontosságú piac az Accor számára a régióban és azon túl is – mondta Camil Yazbeck, az Accor alelnöke és észak-európai fejlesztési vezetője. – Ezért döntöttünk úgy, hogy ide hozzuk el legmerészebb és leginnovatívabb koncepcióink közül néhányat – az új TRIBE-ot, a modern nomádokat célzó középkategóriás márkát, valamint az ibis szállodák új generációját, a legdinamikusabb szállásalternatívát az economy szegmensben."

„A WING zászlóshajó fejlesztése, a Liberty többfunkciós épületként unikális pozíciót tölt majd be a magyar ingatlanpiacon. Egyediségét a kiváló megközelíthetősége, valamint az általa kínált széles szolgáltatáspaletta és a környezetbarát megoldások jelentik. Partnerségünk az Accor vezető globális vendéglátóipari csoporttal vegyes használatú projektünk, a Liberty szállodai részének fejlesztésében garantálja számunkra, hogy valóban innovatív termékeket és szolgáltatásokat hozunk a piacra. Szakmai partnerünk elkötelezettsége révén kiemelt figyelmet kapnak a részletek" – mondta Schőmer Norbert, a WING Zrt. irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az új szállodák Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és az Albert Flórián út kereszteződésében, a Liberty projekt déli szárnyában, közvetlenül a Groupama Aréna és a Telekom székház mellett kapnak helyet.

Elhelyezkedésükből adódóan kiválóan megközelíthetőek az M3-as metróval, az 1-es villamossal, vonattal és távolsági busszal is. A szállodák 15 percre vannak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől, és az M5-ös bekötőúton keresztül közvetlen kapcsolattal rendelkeznek az autópályákhoz - zárul a közlemény.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Olvasta?

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details