2020. október 25., vasárnap - Bianka

Turizmus

A Zala Springs Golf Resort a legjobb vidéki business hotel a közönség szerint

120

Idén tizedik alkalommal adták át a Business Excellence díjat az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóinak. A nem mindennapi körülmények között megrendezett díjkiosztó gálán a zalacsányi Zala Springs Golf Resort képviselői közönségdíjat vehettek át a legjobb vidéki business hotel kategóriában. Csándli Balázs szállodaigazgató arról beszélt, az elismerésnek hatványozott jelentősége van számukra a koronavírus-járvány idején, ami számtalan kihívást állított eléjük is.

7 kategóriában osztották ki a Business Traveller Hungary magazin által alapított Business Excellence díjat szeptember közepén a lap olvasói, üzleti partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján, a 2019. június és 2020. március közötti időszak teljesítményt figyelembe véve. Idén a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szállodát, budapesti és vidéki rendezvényhelyszínt, üzleti utaztatót, valamint innovatív digitális megoldást és új piaci szereplőt díjazták.

A zalacsányi Zala Springs Golf Resort közönségdíjat érdemelt ki a legjobb vidéki business hotel kategóriában.

Csándli Balázs szállodaigazgató a díjátadót követően arról beszélt, a kitüntetés nagyon sokat jelent számukra, hiszen ezzel megerősítést nyertek, hogy a koronavírus-járvány idején is megéri minden energiát a munkába fektetni a vendégek kényelme és egészsége érdekében.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a lap olvasói, a közönség a mi komplexumunkat ítélte meg a legjobb vidéki business szállodának, ennél jobb visszacsatolás talán nem is kell. A járvány természetesen minket is komoly kihívások elé állított, de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a nehézségeket leküzdve továbbra is ugyanolyan magas színvonalon tudjuk fogadni vendégeinket. Éppen ezért az utóbbi időszakban olyan szigorú óvintézkedéseket vezettünk be, melyekkel megakadályozható a fertőzés esetleges terjedése a létesítményen belül, szem előtt tartva, hogy nem csak a távolságtartás, hanem a kapcsolattartás is elengedhetetlen az üzleti életben” – magyarázta Csándli Balázs.

A járvány miatt átalakították a működésüket

A resort működését és házi rendjüket a járványügyi protokollnak megfelelően úgy alakították át, hogy biztonságos körülményeket tudjanak teremteni az üzletkötéshez, tudásmegosztáshoz, üzleti networkinghez, és privát rendezvényekhez.

A Safe meetings nevű programjuk fokozottan ügyel a helyiségek tisztántartására, ahol kézfertőtlenítőket helyeztek ki és igény esetén maszkot biztosítanak. Ügyelnek a rendezvénytermek gyakori szellőztetésére, az események résztvevői számára megfelelő távolságot biztosítanak, különleges tálalást alkalmaznak a kávészünetek szervírozására és minden kollégájuktól elvárják a maszk viselését.

Luxustelepülést és wellness komplexumot építenek

A hotelben egyébként a fejlesztések a járvány alatt sem álltak le, ennek köszönhetően hamarosan átadják a wellness és spa komplexumot, melynek különlegessége, hogy az épületet egy tó veszi körül, így azt a látszatot kelti, hogy a föld felett lebeg.

A resort területén emellett Magyarországon kivételes méretű beruházás keretein belül épül meg az első magyar luxustelepülése. A 160 hektáros területen megvalósuló fejlesztés részeként szállodát, fürdőtavat, villákat, üzleteket és más prémiumszolgáltatásokat terveznek. 

A vendégeket már most várja a térség legszínvonalasabb golfpályája, egy hozzá tartozó klubház, bisztró, valamint társasházak is. A zalacsányi pályát tavaly Best in Hungary Golf díjjal is elismerték, sőt már 2020-ban is jelölték. A vezetőség reményei szerint ismét díjat vehetnek majd át az október végén megrendezésre kerülő hivatalos díjátadón.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Karakteres október!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Október 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Tartalom galéria

Éjszakai UV fényes ásványgyűjtő túra, 2020. október  25.

Éjszakai UV fényes ásványgyűjtő túra, 2020. október 25.

More details
Darufesztivál 2020 Hortobágy, 2020. október 24.

Darufesztivál 2020 Hortobágy, 2020. október 24.

More details
90 éves a Normafa Síház – Szülinapi Hétvége

90 éves a Normafa Síház – Szülinapi Hétvége

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Pásztorok nyomában a Skanzenben, 2020. október 27-november 1.

Pásztorok nyomában a Skanzenben, 2020. október 27-november 1.

More details
Így főznek fenntarthatóan a legmenőbb séfek

Így főznek fenntarthatóan a legmenőbb séfek

More details
Színházi premier fotelből, papucsban

Színházi premier fotelből, papucsban

More details
Még egy hétvégén autómentes lesz idén a pesti rakpart

Még egy hétvégén autómentes lesz idén a pesti rakpart

More details
Nem zárnak be a magyar mozik

Nem zárnak be a magyar mozik

More details