2024. május 1., szerda - Fülöp

Szabadidő

Extrém tábortémák nyárra: a paraszt-wellnesstől a fociakadémiákig

2023-05-15 479

Nyáron minden évben rengeteg tábor közül válogathatnak a gyerekek, de az idei kínálat témáit elnézve kiemelkedően sok a különleges, extrém és meghökkentő tábortéma. A hagyományos táborok mellett a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál összegyűjtötte az idei vakáció legérdekesebb, legfurcsább, legextrémebb táborait. Paraszt-wellness vagy egy hónapos katonai kiképzőtábor? Sőt, felfedezheti gyermekét a Barcelona vagy a Juventus focicsapat is!

Paraszt-wellness, tanyasi olimpia és kutyasuttogók

Tanyás gazda tábor, ahol a tábor leírása szerint van lehetőség kipróbálni naponta a paraszt-wellness élményeit, tehenet fejni, sajtot, igazi gyümölcsös házi joghurtot készíteni, csordát terelni, szénát betakarítani, szénás szekeret rakni. A Farm tábor is nagyon népszerű, ahol megtanítják a fiataloknak az állatok etetését, gondozását, sőt a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a túró és sajtgyártást is. Egy keceli Tanyasi Kalandozások táborban mezei kincsek felkutatása, különböző ügyességi feladatok megoldása, csónakázás, állatok körüli teendők mellett kecskesajt készítés, sőt tanyasi olimpia is szerepel a programban. De az állatos programlehetőségek közül nem lehet kifelejteni a gyermek - kutya kommunikációs tanfolyamot sem, ahol a kutyák viselkedését, szokásait, a kutyakiképzés fortélyait ismerhetik meg a gyerekek, igazi kutyasuttogókká válhatnak.

Robotika, mesterséges intelligencia, 3D tervezés

A modern szegmens iránt érdeklődőknek sem kell aggódnia, elérhető idén robotikatábor, dróntábor, mesterséges intelligencia tábor, de foglalható olyan digitális élménytábor, ahol kipróbálhatják a gyerekek a 3D tervezést, nyomtatást, a mikrovezérlők programozását, robotok irányítását, greenboxos kisfilmek készítését is. Sőt, a film és rajzfilmkészítés is terítéken van, egyes nyaralásokon kézzel rajzolt megoldásban, klasszikus metodikával készítenek saját rajzfilmet a gyerekek, míg a másik lehetőség programja egy 3D-s animációs film teljes elkészítésére tanítja a táborozókat.

Táborfigyelő: Extrém és különleges gyermektáborok: A nyár őrületes kalandjai!
Dzsungelharcos gyerekek, egy hónapos kiképzés

A katonai, military és honvédelmi táborok témája sok éve még extrémnek tűnt, míg tavaly, a Táborfigyelő felmérése alapján, már a negyedik legkeresettebb vakációs tematika volt. Itt is a klasszikus katonai táboroktól egészen a különleges, sőt merész területekig terjed a kínálat: van olyan military tábor, ahol dzsungel körülmények között hajtanak végre egy missziót a gyerekek, de olyan pest megyei tábor is elérhető, ahol nem csak egy hetes, hanem egy hónapos turnusok is vannak. Azaz elmegy gyermekünk a táborba, és egy hónap múlva látjuk újra.

Most fedezi fel a gyereket a Barca vagy a Juve!

A sporttáborok kínálata is rendkívül széles, a csapatsportoktól, mint kézilabda, röplabda, foci, egészen az egyéni sportokig, mint úszás, görkorcsolya, kajak-kenu, evezés, minden megtalálható. A csapatsportok közül kiemelkednek a spanyol Barcelona és az olasz Juventus labdarúgó csapatok magyarországi táborai, amelyek különösen népszerűek.

Táborfigyelő: Extrém tábortémák nyárra: a paraszt-wellnesstől a fociakadémiákig
Tiktoker, youtuber, podcaster vagy tőzsdecápa

A média és a közösségi média hatása sem kerüli el a táborkínálatot, lehet idén a táborozókból videós, tiktoker, youtuber, podcaster, rádiós, újságíró, blogger, sőt brókernek és tőzsdecápának tanulhatnak a táborozók! Ebben a gazdasági és pénzügyi nyári táborban többek között felderítik a világválságok okait, az értékpapír-kereskedés csínját-bínját és az igazán tuti cégindítás hozzávalóit. A pénzügyi tudatosságot célozzák, szóba kerül a hitel és a befektetés, górcső alá kerülnek olyan pénzügyi fogalmak, mint a kétszintű bankrendszer, az árfolyamok, a betéti és hitelkártya, a tőzsdék és a pénzalapok működése, illetőleg az öngondoskodás, az előtakarékosság és a tanulmányok finanszírozása is.

I Forrás: Üzleti Hírszerzés / www.taborfigyelo.hu / www.taborminosito.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

More details
Palacsintamajális és Grillparádé, 2024. május 1.

Palacsintamajális és Grillparádé, 2024. május 1.

More details
Majális az Északi Járműjavítóban, 2024. május 1.

Majális az Északi Járműjavítóban, 2024. május 1.

More details
Tabán fesztivál, 2024. május 1.

Tabán fesztivál, 2024. május 1.

More details
Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

More details
Városligeti Majális, 2024. május 1.

Városligeti Majális, 2024. május 1.

More details
VII. Kézműves-Sör-Majális, 2024. április 30- május 1.

VII. Kézműves-Sör-Majális, 2024. április 30- május 1.

More details
Komáromi Napok, 2024. április 26. - május 1.

Komáromi Napok, 2024. április 26. - május 1.

More details
Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

More details