2018. június 23., szombat - Zoltán

Nézz filmet a csillagos ég alatt! – 7 budapesti szabadtéri mozi

  • 2017. június 22., csütörtök 11:09
  • Események

Minden évben van nagyjából három hónapunk, amikor az időjárás a legnagyobb eséllyel lesz kegyes hozzánk, és "megengedi", hogy a szabadban mozizzunk. Ehhez a remek nyáresti programhoz ajánl a welovebudapest hét választási lehetőséget. De nézzük máris sorban a nyerő tippeket!

VárKERTmozi

  Fotó: VárKERTmozi Facebook-oldala

Június 14-től augusztus 30-ig minden szerdán késő este tartja vetítéseit a VárKERTmozi a Várkert Bazár Szárazárok színpadán. A mai magyar filmművészet remekei láthatók angol felirattal; műsoron lesz például a Kincsem, a Délibáb, a Brazilok vagy A martfűi rém. A belépő 2000 forintba kerül, melyből 300 forint levásárolható a helyi street food árusoknál. 

Bővebb információ

Budakeszi nyári kertmozi

Fotó: Budakeszi nyári kertmozi Facebook-oldala

Az új közösségi téren az Erkel Ferenc Művelődési Központ szervezésében június 30. és augusztus 25. között péntekenként 21 órától lehet betárazni a kukoricával. Elsőként június 30-án A nagy Gatsby-t nézheted meg. A vetítések ingyenesek, ám az ülőhelyek korlátozott száma miatt regisztráció szükséges Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon. 

Bővebb információ

MOMKult

Fotó: MOMKult Facebook-oldala

Szerdánként 21:00-tól a MOMKult belső, ligetes kertjében zajlanak a vetítések, melyek előtt egy órában akusztikus térzene segít a ráhangolódásban. A mozi 200 forintos regisztrációs jeggyel látogatható, amivel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatsz helyet.

Bővebb információ

Nagyszünet

Fotó: Nagyszünet Facebook-oldala

Európa legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínére, a Budapest Parkba nem csak a zene miatt érdemes nyáron ellátogatni: a Nagyszünet igazi közösségi térként működik, például ingyenes filmvetítésekkel készülnek egészen szeptember közepéig. Általában kedden, szerdán vagy csütörtökön 19.30-tól kezdődnek az olyan klasszikusok, mint a Serpico, a Vaskabátok vagy a Nem vénnek való vidék.  

Bővebb információ

Budapest Rooftop Cinema

Fotó: Budapest Rooftop Cinema Facebook-oldala

Az ötödik születésnapját ünneplő Budapest Rooftop Cinema harmadik esztendeje viszi a filmjeit nyáron a Corvin Club tetőteraszára. Az idei évad megannyi újítással indult, többek között klasszikusok mellett premierfilmeket is műsorra tűznek. Hétfőnként kultikus filmekre lehet beülni, keddenként kortárs és örökzöld magyar alkotásokra, csütörtökönként francia filmek vannak soron, szerdán és pénteken a már említett premierfilmek. Mindez alkalmanként 900 forintért. 

Bővebb információ

Fellini Római Kultúrbisztró

Fotó: Fellini Római Kultúrbisztró Facebook-oldala

Budapest egyik legbájosabb helyén a Duna partján nézheted a filmeket. Mivel a Római-part egyik kedvencéről van szó, nyárestéken általában telt házzal üzemelnek, azaz nem árt felkészülni a tömegre. Az ingyenes vetítéseket szerdánként tartják 21 óra 15-ös kezdéssel, nagyrészt művészfilmekkel. 

Bővebb információ

A Kert Bisztro

Fotó: A Kert Bisztro Facebook-oldala

Az A Kert Bisztróban a vacsora mellé plusz szolgáltatásnak számítanak a filmvetítések, így külön belépődíjat nem kell fizetni a mozizáshoz. Asztalfoglalás ellenében ülhetsz be keddenként, általában a hangulathoz illő, könnyed nyári filmekre. A közeljövőben olyan klasszikusokra számíthatsz, mint a Last Vegas, az Adaline varázslatos élete, a Csodálatos Júlia, vagy az Elemi szerelem.

Bővebb információ

(Forrás: welovebudapest.com)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!