2024. április 24., szerda - György

Promóció

A home office egyik leghatékonyabb szoftvere

624

Kis és nagyvállalati szoftver, amely a világon bárhol elérhető, otthon is! A home office egyik leghatékonyabb szoftvere. Dolgozz gyorsan, hatékonyan, bárhol, bármikor. Tudunk segíteni, hogy szoftveresen is jól működjön a távmunka!

Microsoft Office 365


…egy olyan felhő alapú előfizetéses szolgáltatás, amely egyesíti magában a napjaink munkastílusát legjobban szolgáló eszközöket. Microsoft Teams-hez hasonló, hatékony felhőszolgáltatásokkal párosítva az Office 365 korlátlan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.

A Microsoft Office 365 biztonságos, megbízható és rugalmas csomagban egyesíti a Microsoft felhő alapú irodai szolgáltatásait, melyet a nagyfokú biztonság, megbízhatóság és a könnyű használhatóság figyelembevételével terveztek.

Az Office 365 egy olyan felhő alapú előfizetéses szolgáltatás, amely egyesíti magában a napjaink munkastílusát legjobban szolgáló eszközöket. A kategóriájukban a legjobb appokat (például Excel és Outlook) a OneDrive-hoz és a Microsoft Teams-hez hasonló, hatékony felhőszolgáltatásokkal párosítva az Office 365 korlátlan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.

Ezekkel az alkalmazásokkal megoldható a vállalati szintű, biztonságos levelezés, a belső chat-alapú kommunikáció, illetve egyszerű videokonferencia jellegű virtuális értekezletek szervezése és a dokumentumszerkesztés/-tárolás/-megosztás.

A LEGFONTOSABB ELŐNYEI

 

  • felhő alapú szolgáltatáscsomag alacsony havidíjért, beruházás nélkül,
  • rugalmasan, havonta bővíthető vagy csökkenthető felhasználói licensz,
  • nincsenek hardver karbantartási, javítási, rendelkezésre állási költségek szerveroldalon,
  • mindig a legújabb verziójú, legális Office-szoftverek (Word, Excel, PowerPoint, OneNote),
  • interneten keresztül bárhonnan elérhető üzleti e-mail, naptárral, céges dokumentumtárral, csoportmunkára alkalmas felülettel, egységes kommunikációval,
  • automatikus adatmentés, minden adat nagy rendelkezésre állású szerverközpontban van tárolva,
  • hatékony virtuális értekezletek tartása.

Az online szolgáltatásoknak köszönhetően bárhonnan hozzáférhet a levelezéséhez, dokumentumaihoz vagy indíthat webkonferenciát és kezdeményezhet csoportmunkát. A dokumentumokat akár a munkatársakkal, vagy külső partnerekkel egyszerre is szerkeszthetik és megoszthatják velük. Van lehetőség a meglévő informatikai infrastruktúrával együtt hibrid kialakításban használni, és van lehetőség annak kiváltására is egy migrációs projekt keretében. Akár kis- vagy középvállalatról van szó, a Microsoft Office 365 eltérő csomagokat kínál, így mindenki megtalálhatja a vállalkozása számára megfelelő szolgáltatásokat.

A Microsoft Teams-hez és az Office 365-höz való csatlakozásban megbízható partnere az EXTRICO Systems Hungary Zrt. 

CSATLAKOZNI SZERETNÉK >>

 

MICROSOFT TEAMS — Távol, mégis közel, széles körű funkcionalitás.


Tíz vagy akár tízezer résztvevős értekezleteket is tarthat. Hangos, videós és webes konferenciát tarthat bárkivel a szervezetén belül és kívül, vagy nagyszabású élő eseményeket rendezhet. Olyan funkciókhoz juthat hozzá, mint például az ütemezési segítség, az értekezleteken való jegyzetelés, a képernyőmegosztás, az értekezletek rögzítése és a csevegés. Kiváló minőségű a hang, a kép és a megosztott képernyők. Hatékonyabbá teheti az online értekezletet a háttérinformációk és tartalmak megosztásával, valamint a mesterséges intelligencia segítségének igénybevételével.

A széles körű kommunikáció a mai vállalati kultúrában elengedhetetlen, különös tekintettel a fiatal generáció kommunikációs szokásaira. A Microsoft Teams egy chat-alapú kommunikációs és csapatmunkaeszköz, mellyel új szintre emelhetjük a vállalati együttműködést. Dolgozzon bárhonnan, csevegjen a csapatával, használjanak közösen fájlokat és adatokat, mindezt egy felületről!

Egyetlen gombnyomással válthat csoportos csevegésről videokonferenciára. Tíz vagy akár tízezer fős csapatok találkozhatnak egy helyen, függetlenül attól, hogy hol vannak éppen a világban.

RÉSZLETEK, SZOLGÁLTATÁSMEGRENDELÉS >>

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

More details
Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

More details
Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

More details
Városligeti Majális, 2024. május 1.

Városligeti Majális, 2024. május 1.

More details
Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

More details
Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

More details
ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

More details
Futófesztivál, 2024. április 27.

Futófesztivál, 2024. április 27.

More details