2024. május 2., csütörtök - Zsigmond

Hírek, elemzések

Ismerje meg a Shell továbbfejlesztett, eddigi legjobb teljesítményűShell V-Powerüzemanyagait!

609

Magyarországon tíz megkérdezett autószerelőből kilenc tapasztalt már problémákat a kritikus motoralkatrészeken lévő, teljesítménycsökkentő lerakódások miatt -derül ki a Shell Hungary új kutatásából1.

A hazai Shell töltőállomások a vállalateddigi legjobb teljesítményű Shell V-Power termékcsaládjávalvárjáka magyar fogyasztókat.AA továbbfejlesztett Shell V-PowerBbenzin és dízel akár 100%-ban eltávolítja a teljesítménycsökkentő lerakódásokat. A tesztek azt is igazolták, hogy a Shell V-Power folyamatos használata megvédi a létfontosságú motoralkatrészeket a jövőbeni lerakódások felhalmozódásától.

A teljesítménycsökkentő lerakódások minden motortechnológiában előfordulhatnak, befolyásolva ezzel a jármű hatékonyságát és teljesítményét, különösen a modern technológiák esetében, ahol a magasabb nyomás és üzemi hőmérséklet lerakódások kialakulásához vezethet az olyan kritikus motoralkatrészeken, mint például az üzemanyag-befecskendezők. Tízből négy magyar autós a lerakódások miatt kér segítséget az autószerelőjétől.

Egy friss,a magyar autószerelők körében végzett Shell-kutatás szerint tízből átlagosan négy ügyfél fordul hozzájuk az autója motorjában keletkezett lerakódások okozta probléma miatt. A megkérdezettek harmada (33,3%) havi rendszerességgel találkozik ilyen jellegű gonddal, míg közel ugyanennyien (30,7%) heti gyakorisággal. A lerakódások miatt keletkező problémák közül az autószerelők legtöbbször a motor teljesítményének romlását említették, a megemelkedett üzemanyagfogyasztás, a motor élettartamának csökkenése, valamint a megnövekedett károsanyag-kibocsátás mellett. Sajnos a lerakódások komolyabb meghibásodásokat is okozhatnak, ezek közül ahazai autószerelők több mint harmada a motor teljes meghibásodását említette, mint súlyosabb következményt.

A megkérdezettek fele szerint a lerakódások okozta motorhiba javításának költségei százezer forintos nagyságrendnél kezdődnek, de közel 20%-uk szerint akár milliós kiadással is kell számolnia az autótulajdonosoknak.Ugyanakkor a felmérésben résztvevő szakemberek döntő többsége szerint a motortérben keletkező lerakódások kockázataival kapcsolatban az ügyfelek ismeretei hiányosak, vagy egyáltalán nincsenek tisztában a jelenség létezésével.

A válaszadók harmada szerint könnyen 1Az Ipsos a Shell Hungary megbízásából kutatást végzett a magyarországi autószerelők körében. A felmérést telefonos (CATI) módszerrel végezték 2023 augusztusában 150, legalább kétéves tapasztalattal rendelkező autószerelő megkérdezésével megelőzhetők a teljesítménycsökkentő lerakódások a motortérben.

Az autószerelők háromnegyede ajánlaná ügyfeleinek a prémium üzemanyagok használatát a motor tisztaságának érdekében.A Shell V-Power üzemanyag eltávolítja a teljesítménycsökkentő lerakódások akár 100%-át, és védi a létfontosságú motoralkatrészeket a jövőbeni lerakódások felhalmozódásától

"AShell V-Power üzemanyagokat több mint 20 évvel ezelőtt vezették be először, és mára a piac egyik legtöbbször értékesített prémium üzemanyagává váltak, amelyet világszerte az üzemanyag-vásárlóink 20%-a választ. Miközben az elektromos járművek töltése és azalternatív üzemanyagok ma már gyorsan növekvő részét képezik üzletágunknak, a benzin és a dízel járművek még évekig használatban lesznek. A továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagaink lehetővé teszik, hogy mind a régebbi C, mind az új belsőégésű motorosjárművek jobban teljesítsenek, mint bármelyik korábban kifejlesztett üzemanyagunkkal."nyilatkozta Kapitány István, a Shell Mobilitási Üzletágért felelős globális alelnöke.Széles körű tesztek igazolták, hogy a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagok Brendszeres használata javíthatja a motor teljesítményét.A formulák egyes összetevőit a Shell úgy tervezte, hogy azok a magasabb biokomponens-tartalmú üzemanyagokkal együtt is hatékonyan működjenek2.A Shell V-Poweraz egyetlen olyan magas teljesítményű üzemanyag, amely a világ vezető autóipari vállalatainak -köztük a Scuderia Ferrari, a BMW M sorozat és a Ducati bizalmát és ajánlását is kivívta.

I Forrás: Shell / Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Itt az első Debrecen Art Week, 2024. május 9. és 12.

Itt az első Debrecen Art Week, 2024. május 9. és 12.

More details
Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, 2024. május 24-25.

Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, 2024. május 24-25.

More details
Virágzó kert: anyák napi séta az ELTE Füvészkertben, 2024. május 5.

Virágzó kert: anyák napi séta az ELTE Füvészkertben, 2024. május 5.

More details
Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

More details
Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

More details
HÉTSZER 7 - Erzsébetváros fesztiválja, 2024. június 1-ig

HÉTSZER 7 - Erzsébetváros fesztiválja, 2024. június 1-ig

More details
XI­II. Tánc­ház Nap­ja, 2024. május 4.

XI­II. Tánc­ház Nap­ja, 2024. május 4.

More details
Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show, 2024. május 3-5.

Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show, 2024. május 3-5.

More details
Óbuda napja, 2024. május 3-5.

Óbuda napja, 2024. május 3-5.

More details