2023. november 29., szerda - Taksony

Hírek, elemzések

Kedvező árakkal és az Adni Öröm! tanszergyűjtő akcióval teszi könnyebbé az iskolakezdést a SPAR

377

Több mint ezerkétszáz-féle árucikkel, ezen belül főleg kedvező ár-érték arányú iskolatáskákkal, hátizsákokkal, iskolai felszerelésekkel, valamint újrahasznosított alapanyagokból készült írószerekkel készül az iskolakezdésre nyár elejétől a SPAR Magyarország. A leginkább rászoruló családok számára idén is meghirdetik a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös Adni Öröm! tanszergyűjtő akciót: a vásárlók az INTERSPAR áruházakban megvett tanszerekkel és adománykártyákon keresztül is támogathatják a legszegényebbeket.

A szeptemberi iskolakezdés költségei jelentősen megterhelik a szülők pénztárcáját, ezért a SPAR már a nyár közepétől széles áruválasztékkal és akciókkal készül az iskolaszezonra. A hazai INTERSPAR hipermarketek minden igényt kielégítő választékkal, több mint 1200-féle, az iskolához, tanuláshoz, sportoláshoz kapcsolódó árucikkel várják a vásárlókat. A SPAR szupermarketekben is rendelkezésre állnak az alapvető írószerek, füzetek, rajzlapok, írólapok, s egyéb iskolaszerek, köztük vízfestékek, temperák, mappák, tolltartók. Akik pedig az online vásárlási módot választják, a SPAR Online shopban is megrendelhetik a szükséges tanszereket.

Minőségi tanszerek kedvezőbb áron

A vásárlók mind szélesebb köre keresi a környezettudatos technológiákkal, vagy újrahasznosított alapanyagokból készült termékeket, már az iskolai felszerelések beszerzésekor is. A SPAR tanszerkínálatában ezért egyre több környezettudatos termék elérhető, elsősorban az íróeszközök között, s a műanyag-csomagolást is mind többször váltja ki a jóval környezetkímélőbb papír. Az áruházlánc választékában az inflációs környezetre tekintettel hangsúlyos szerepet kapnak az olcsóbb, de minőségi termékek, írószerek, hátizsákok, iskolatáskák. Utóbbiak esetében, a termékválaszték kialakítása során különös figyelmet fordítottak arra, hogy azok megfeleljenek az alapvető ergonómiai elvárásoknak, kíméljék a gerincet, a hátizmokat, s így könnyebbé tegyék a gyerekek számára a napi iskolába járást. Újdonságként kapható lesz egy olyan ergonomikus írássegítő is, amellyel a kisdiákok a ceruza helyes fogását, tartását sajátíthatják el.

A SPAR számos akcióval igyekszik még kedvezőbbé tenni a vásárlást, s ez a tanszerekre is vonatkozik. A méltán népszerű 20 százalékos kuponakciót például úgy időzítik, hogy az megkönnyítse az iskolaszezonra való bevásárlást is.

Újra elindul a rászorulók iskolakezdését támogató Adni Öröm! gyűjtés

2023. július 20. és szeptember 1-je között két ütemben zajlik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Adni Öröm! tanszergyűjtő akciója. A kampány teljes ideje alatt adománykártyák vásárolhatók meg a SPAR Online shopban, valamint az INTERSPAR áruházakban, melyek 500, 1500, 3000, 5000 és 10 000 forintos címletekben érhetőek meg. A vásárlók által megvett adománykártyákat valódi tanszerekre – színesceruza-készletre, füzetcsomagra, írószerekkel teli tolltartóra, rajzkészletre, tanszerekkel megtöltött iskolatáskára – váltja a Szeretetszolgálat, és ezeket még a tanévkezdés előtt eljuttatják a rászoruló családok iskolás gyermekeihez.

A karitatív szervezet önkéntesei 2023. augusztus 23. és 26. között személyesen is kitelepülnek az összes magyarországi INTERSPAR áruházba, hogy tanszereket gyűjtsenek a rászoruló gyerekek számára.   A gyűjtés menete a korábbi, karácsonyi élelmiszeradomány gyűjtéssel megegyező: a vásárló a kiválasztott terméket megvásárolja a kampányban részt vevő INTERSPAR-ok egyikében és a kasszazóna után átadja a Szeretetszolgálat önkénteseinek. Az adománygyűjtés részletei a www.adniorom.hu weboldalon érhetőek el.

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

BETA termékbemutató

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Olvasta?

Időrendben

« November 2023 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Tartalom galéria

„A mi Normafánk” címmel közösségi fotógyűjtést szerveznek

„A mi Normafánk” címmel közösségi fotógyűjtést szerveznek

More details
A Magyar Menyasszony már a kerítésnél van

A Magyar Menyasszony már a kerítésnél van

More details
Új vezetőség a Pannonia Golf & Country Club élén

Új vezetőség a Pannonia Golf & Country Club élén

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Síszezon Magyarországon

Síszezon Magyarországon

More details
Ezzel az étrenddel lendülhetünk formába karácsonyra

Ezzel az étrenddel lendülhetünk formába karácsonyra

More details
Adventi termelői napok Hévízen, 2023. december 2-31.

Adventi termelői napok Hévízen, 2023. december 2-31.

More details
Forró élmények – fáklyás séta forró itallal Hévízen

Forró élmények – fáklyás séta forró itallal Hévízen

More details
Ikarus Mikulásjárat 2023

Ikarus Mikulásjárat 2023

More details