2021. december 7., kedd - Ambrus

Hírek, elemzések

A Hybreeting új korszakot teremt a digitális konferenciák világában

139

A Deutsche Hospitality és vele együtt az IntercityHotel Budapest új oldalról közelíti meg a virtuális munkavégzést. A szállodalánc világszerte lehetővé teszi a helytől független, hibrid konferenciák megvalósítását négy új szállodai megoldásával.

A Hybrid Meeting Suites, a Hybrid Studios, a Hy-End Event és a Virtual Meeting Platform komoly lépést jelentenek a virtuális és hibrid szakmai rendezvényekhez, találkozókhoz.

A Deutsche Hospitality-t 2021 februárjában Németország legjelentősebb innovatív szállodaláncának minősítette a WELT és a ServiceValue Awards. Ez már a harmadik alkalom egymás után, hogy megkaptuk ezt az elismerést. Ez az átrendeződés a virtuális és hibrid rendezvények területén egy fontos lépés afelé, hogy a top három európai szereplő közé kerüljünk. A járványhelyzetet lehetőségnek tekintjük a további fejlődésre, így a Green Meeting koncepciónk mellett itthon is bevezettük a Hybreeting-et"

– fejtette ki az IntercityHotel Budapest értékesítési és marketing igazgatója, Apaczeller Krisztina.

A digitális platformot a Hybreetings by DH szolgáltatója biztosítja, amellyel a Deutsche Hospitality már évek óta sikeresen együttműködik. "A modern munkavégzést elősegítő innovatív koncepciók iránti kereslet már a világjárvány kitörése előtt is erőteljesen megvolt"  –  nyilatkozta Marcus Bernhardt, a Deutsche Hospitality vezérigazgatója. "Az elmúlt hónapok azonban döntő mértékben felgyorsították ezt a tendenciát, és tartósan hatottak a távmunkára. Négy új eseményformátumunkat saját dedikált DH platformunkon keresztül valósítjuk meg, amely lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabott megoldásokat kínáljunk a virtuális és hibrid események minden típusához.”

A Hybreetings az első nyilvánosan elérhető termék, amely a 2020 decemberében indult és most már Magyarországon is működik. A Hybrid Meeting Suites megfelelő helyszínt kínál a virtuális konferenciák számára, mivel minden tárgyalóterem 30 fő befogadására alkalmas. A termek technikai csúcspontja a gyorsan elérhető plug & play kapcsolódás, amely a legmodernebb kamera-, hangszóró- és mikrofonberendezéseket tartalmazza. Mindezek mellett szakképzett személyzet és minden más elképzelhető szállodai szolgáltatás a résztvevők rendelkezésére áll. A szakmai webináriumok akár 400 résztvevővel is megvalósíthatók, hiszen a technika és szupermodern kamerák, hangszórók és mikrofonok itt is rendelkezésre állnak, és akár felmérések, kérdőívek is lebonyolíthatók valós időben.

A Deutsche Hospitality jelenleg két állandóan telepített műsorszóró stúdióval rendelkezik a Steigenberger Airport Hotelben Frankfurt am Mainban és a brüsszeli Steigenberger Wiltcher's-ben. A pop-up stúdiók Németország, Ausztria és Svájc összes szállodájában felállíthatók rövid idő alatt, így korlátlan számú, élőben közvetített virtuális esemény megrendezésére biztosítanak lehetőséget. A stúdiókban rendelkezésre áll a szükséges technika és olyan további lehetőségek, mint a prezentációk online megosztása, az ülések felvételének rögzítése, illetve interaktív felmérések, kérdőívek lebonyolítása. A Deutsche Hospitality stúdiói élőben kínálnak közvetítési lehetőséget professzionális környezetben, de igény esetén a budapesti szállodában is. A szállodalánc azok számára is megfelelő megoldást kínál, akik összetett hibrid rendezvényeket kívánnak szervezni. A Hy-End Events az élő közönség számára testreszabott felállítást foglal magában, a résztvevők számára külső helyszíneken történő közvetítéssel. A szállodalánc gondoskodik a produkcióról, a streamingről és a beágyazásról is.

Az IntercityHotel Budapest virtuális tárgyalási platformja megoldást kínál bármilyen spontán találkozóra, rendezvények lebonyolítására. Az összes elterjedt tárgyalási eszköz integrálható, és licencek is rendelkezésre állnak. A virtuális tárgyalási platform mindenre megfelelő teret biztosít a kisebb léptékű megbeszélésektől a nagyobb konferenciákig, és úgy tervezték meg, hogy alkalmas legyen akár többszáz résztvevős rendezvények lebonyolítására. „A webes ülések plug & play lehetőség által könnyen kivitelezhetőek, és egyszerűen és azonnal közvetlenül a szállodákban foglalhatók, technika rendelkezésre áll” – mondta Apaczeller Krisztina, a szálloda értékesítési és marketing igazgatója.

A felsoroltak mellett a Deutsche Hospitality egy másik terméket is bemutat, amely a virtuális rendezvényeket teljesen új szintre emeli. A Virtual Venue szintén egy digitális tárgyalási platform, de egy lépéssel tovább megy, hiszen akár 500 fős virtuális vásárokat is lehetővé tesz. A "Taste of Now" speciális catering gondoskodik arról, hogy a konferenciák mellé kulináris élmények is társuljanak a "Hybreeting" doboz home office-ba szállításával, mely válogatott ételeket és italokat tartalmaz. Mindezt természetesen szén-dioxid-semlegesen és fenntartható csomagolásban. A következő néhány héten belül a Hybreeting egy teljes körű szolgáltatáscsomagot is elindít a konferencia szünetekre is, így számos rugalmas kiegészítő opció is elérhető, amelyet az ügyfelek választhatnak ki. Kérhetnek a szünetekre például főzőtanfolyamot, jógaórát, vagy DJ-szettet is, amely során a résztvevők együtt keverik ki kedvenc koktéljaikat.

I Forrás: deutschehospitality.com/en

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

30% Black JONNESWAY!!!

Tipp

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« December 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Videón, ahogy elrabolták a télapót

Videón, ahogy elrabolták a télapót

More details
Új szárnnyal bővül a Hotel Visegrád

Új szárnnyal bővül a Hotel Visegrád

More details
Megnyílt a Balaton legnagyobb műjégpályája

Megnyílt a Balaton legnagyobb műjégpályája

More details
Programkavalkád Hévízen az év utolsó hónapjában is

Programkavalkád Hévízen az év utolsó hónapjában is

More details
Egy hét az omikronnal: a Wizz Air és a hazai rendezvényszervezők már nyögik a hatását

Egy hét az omikronnal: a Wizz Air és a hazai rendezvényszervezők már nyögik a hatását

More details
Látványos mesedarabbal készül az ünnepekre a Recirquel Társulat

Látványos mesedarabbal készül az ünnepekre a Recirquel Társulat

More details
Idén is megnyílik a mézeskalács-kiállítás Vácrátóton, 2021. december 9 - 12.

Idén is megnyílik a mézeskalács-kiállítás Vácrátóton, 2021. december 9 - 12.

More details
Dzsungeltúra a télben

Dzsungeltúra a télben

More details
Koncerthelyszínből korcsolyapálya: Budapest Park Jégvilág

Koncerthelyszínből korcsolyapálya: Budapest Park Jégvilág

More details