2023. június 7., szerda - Róbert

Hírek, elemzések

Bistro jellegű étterem vár majd a Millennium Gardens-ben

654

A Kantin étteremlánc gondoskodik a Millennium Gardens, valamint a Millennium Városközpont dolgozóinak és vendégeinek étkeztetéséről - értesült az OGH hírügynökség.

A Kantin márkanéven sikeresen működő étteremlánc legújabb egységének megnyitásáról állapodott meg a Millennium Gardens fejlesztését végző TriGranit, valamint az irodai prémium étkeztetést szem előtt tartó Kantin étteremlánc. A tárgyalások során a bérbeadót a Colliers, míg a bérlőt a VLK Cresa képviselte.

A mostani megállapodás értelmében a Millennium Gardens irodaházban közel 1 000 négyzetméteren és 200 négyzetméteres teraszon, az irodaház átadásától, 2022 júniusától várja az étterem nemcsak a Millennium Városközpont irodai dolgozóit, hanem a MÜPA és a Nemzeti Színház munkatársait és vendégeit. Az üzemeltetők tervei szerint az étterem részlegesen az irodák nyitvatartási idején túl is nyitva tart majd, ha ez a szolgáltatás nem is azonnal indul el., A 250 vendég befogadására alkalmas területen a hagyományos irodai menük mellett elérhetőek lesznek asztalszervízzel felszolgált prémium ételek is, így az új egység kiváló helyszínt biztosít majd akár üzleti ebédekhez és megbeszélésekhez.

A Millennium Gardens a Millennium City Center modern, szellős, egyszerre vízparti panorámával és kiváló közlekedési lehetőségekkel ellátott területének legújabb, legnagyobb presztízzsel bíró és egyben azt lezáró fejlesztésének ékköve lesz. A közép – és nagyvállalatok számára ideális,

3 670 négyzetméteres, könnyen osztható szintek kerültek kialakításra a 10 emeleten összesen 37 000 négyzetméteres irodaházban, melyben dunai panorámát teljes egészében biztosító tetőterasz is kialakításra kerül.

Célunk volt, hogy a Millennium Gardens épületének esztétikai jellegéhez és magas minőségéhez illeszkedő étterem álljon a majdani bérlők rendelkezésére. Tapasztalatunk szerint az újabb, Y és Z generációt képviselő munkavállalók számára fontos a minőségi környezet, az igényes design és a minőségi vendéglátás, és meg is tudják fizetni azt. Amikor új irodaterületet választ egy cég, döntésében fontos szerepet játszik, hogy a fiatalok számára megfelelő munkakörülményeket és munkakörnyezetet biztosítson – ezért is örülünk annak, hogy egy ilyen magas presztízsű vendéglátó egységet köszönthetünk bérlőink közt.”

–mondta Makk Károly Dömötör a TriGranit Vezető Bérbeadási Menedzsere.

A Kantin étteremlánc létrehozója Szini Béla, a Pomo D’oro egyik tulajdonosa és Hegyi Attila, az Albatros Catering és a Pasztell étterem tulajdonosa. 2019-ben a Váci úton nyílt meg első éttermük, melyet azóta további egy egység nyitása követett és több egység nyitásán dolgoznak.

Hegyi Attila az operációért felelős ügyvezető szerint -

Óriási piaci űr van mai napig az „üzemi” étkezés területén. Mi, azt a tudásunkat amit Bélával együttesen megszereztünk a vendéglátás területén, legyen az catering, vagy magas minőségű tradicionális vendéglátás, fordítottuk le erre a piacra és próbáltuk újra definiálni ezt a szegmenst. Jó minőségű alapanyagok, széles választék és egy modern bisztró hangulata definiálják a helyeinket. Látjuk a pozitív visszajelzéseket és azt hogy egy nehéz éven túl, a COVID alatt is, jól teljesítettek a már megnyitott helyeink. Ez a Millennium Gardens-ben nyíló egységünk lesz a következő egyik legnagyobb nyitásunk, ami a szektorba vetett hitünket bizonyítja és nem állunk meg, készítjük elő a további egységek nyitását”

A Kantin márka a mai piacon különleges értéket kéovisel, hiszen az irodákban dolgozók, már nem nagyon szeretnének kompromisszumot kötni, hogy az esti és hétvégi éttermi fogyasztásukhoz képest drasztikusan más minőségben és környezetben étkezzenek hétközben. Hiszünk abban, hogy igenis van igény az ilyen magasabb minőséget képviselő márkákra, hogy teret nyerjenek ezen a piacon és ez a tranzakció arra bizonyíték, hogy a fejlesztői piac is látja ezen szolgáltatások értékét a teljes irodai „termék” tekintetében”

– tette hozzá Losonci György, a VLK Cresa retail ágazatáért felelős szakértője.

A terület a hagyományos üzleti központ (CBD) és a Váci úti irodafolyosó mellett ma már valódi és egyben magas presztízsű alternatívaként jelenik meg a hazai és nemzetközi nagyvállalatok iroda keresési projektjeiben. Ezért választották már olyan neves, magas hozzáadott értéket képviselő vállalatok a Millennium City Center irodaházait, mint a Millenium Gardenst a Henkel, míg a szomszédos Millennium Towers irodaházakat többek között a Morgan Stanley, a Vodafone, a Nestlé és még sokan mások.

| Forrás: Colliers, TriGranit, VLK Cresa

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Az élet legszebb pillanataiban is BETA szerszám!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Június 2023 »
H K Sze Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Tartalom galéria

24. SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál, 2023. június 14. és 17.

24. SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál, 2023. június 14. és 17.

More details
Best of Budapest & Hungary díjat nyert a WING repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel

Best of Budapest & Hungary díjat nyert a WING repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel

More details
Országszerte minden SPAR-ban és INTERSPAR-ban elérhető a Munch-ételmentés

Országszerte minden SPAR-ban és INTERSPAR-ban elérhető a Munch-ételmentés

More details
Lóerők Éjszakája, 2023. június 10.

Lóerők Éjszakája, 2023. június 10.

More details
Telekomosok fesztiválja ingyenes élménysorozat, 2023. június 1. - augusztus 20. 

Telekomosok fesztiválja ingyenes élménysorozat, 2023. június 1. - augusztus 20. 

More details
Tajvani üzleti fórum - 2023. június 22.

Tajvani üzleti fórum - 2023. június 22.

More details
Újabb szállodakomplexum épül a Balatonnál

Újabb szállodakomplexum épül a Balatonnál

More details
Ezek Magyarország legjobb luxusszállodái

Ezek Magyarország legjobb luxusszállodái

More details
EMO-Hannover, 2023. szeptember 18-23.

EMO-Hannover, 2023. szeptember 18-23.

More details