Nyomtatás

Változatos programok mellett csobbanhatunk az idei Strandok Éjszakáján

172

Élő koncertek, medencés bulik, családi programok, szaunaszeánszok és csúszdaversenyek – ez csak néhány program a sok közül, amelyek várnak minket az idei Strandok Éjszakáján.

Július 25-én, szombaton a hazai strandok, termálfürdők, aquaparkok is hosszabbított nyitvatartással várják a fürdőzőket. A késő esti csobbanás mellett kedvezményekkel is készülnek a fürdők az immár 11. alkalommal megrendezett strandeseményre. Az esti belépőjegyeket 800 és 2900 forint között kínálják a fürdők.

Programok a fővárosi fürdőkben

Idén a Budapesti Aquaworld élményfürdőben tánc, tűzshow és éjjel fél 1-ig tartó lubickolás várja a vendégeket.

Ilyen tartalmakkal kapcsolódnak be a vidéki fürdők

A Ceglédi fürdő, a Csongrádi Gyógyfürdő, a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő, az Orosháza-Gyopárosfürdő és a Zalakarosi Fürdő repertoárján is jelen vannak a késő esti szaunaprogramok, amelyekkel az esti relaxálást, pihenést, méregtelenítést és társalgást teszik lehetővé.

Aki pörgősebb esti fürdőzésre vágyik, annak jó választás lehet a DJ-s partyt szervező balatonfüredi Annagora Aquapark vagy a Leányfalu Termálfürdő. A Csongrádi Gyógyfürdőben pedig a szaunázás mellett koncert is lesz, ahogy az Egri Termálfürdőben is adott lesz az élő zene.

Az imént felsorolt fürdők némelyikében gyerekfoglalkozásokon, filmvetítésen, koktél-partyn, esti játékokon is részt lehet venni.

A Strandok Éjszakája rendezvényt egyébként még 2010-ben indították el azzal a céllal, hogy a hazai és külföldi fürdővendégekkel megismertessék a magyar fürdőkultúrát és megmutassák, milyen jó alkalom lehet egy éjjeli fürdőzés a társalgásra, feltöltődésre.

További információk itt>>

(Forrás: travelo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek