2024. április 25., csütörtök - Márk

Archívum

9. Paloznaki Jazzpiknik, 2021. július 29 - 31.

2021-07-21 938

Három nap jazz, funk és soul, a nyári piknik élményével együtt a Jazzpikniken. Az idén olyan világhírű sztárok és formációk szerepelnek, mint Mario Biondi, az Al McKay’s Earth, Wind and Fire Experience, Candy Dulfer vagy a Kraak & Smaak.

A nemzetközi előadók mellett a magyar jazz élvonala is képviselteti magát. Olyan művészekkel találkozhat a közönség, mint Saya Noé, a Swing á la Django, a Sárik Péter Trió & Falusi Mariann vagy az Amoeba Band.

„Nekem a Jazzpiknik” névvel Paloznakon debütál a Jazzpiknik és a Nekem a Balaton kollaborációján alapuló kollekció, a limitált szériában a nyári szezon elengedhetetlen darabjai találhatók meg. Mint minden évben, a Paloznaki Jazzpiknik most is segíti bevétele egy részével a rászorulókat: idén az Együtt az Autistákért Alapítványt támogatja a fesztivál.

A Paloznaki Jazzpiknik nagyszínpadának fellépői sora: július 29-én, csütörtökön Mario Biondi viszi a nyitóeseményt, őt követi a legendás Al McKay’s Earth, Wind and Fire Experience, a koncertek előtt és után Jazzkovács Lászlóval hangolódik a fesztiválélményekre éhes közönség. Július 30-án, pénteken a Mörk lép fel, majd Rúzsa Magdi hangja tölti be a paloznaki dűlőket, végül az est az MF Robots dallamaival folytatódik.

A szombati záróest valódi megkoronázása a három napnak: július 31-én a Manaky triója nyitja az estet, őket követi a De Phazz német jazzkollektíva, majd a világhírű holland szaxofonkirálynő, Candy Dulfer lép fel, végül a Kraak & Smaak Live Band utánozhatatlan hangjai töltik be a csillagfényes paloznaki éjszakát.

A Fábián Juli Színpadon örömzenél a magyar jazzélet színe-java. Július 30-án, pénteken Saya Noé jegyzi a nyitókoncertet, őt követi a Swing á la Django Herrer Sára közreműködésével, majd a Sárik Péter Trió & Falusi Mariann sikersorozata, a Jazzkívánságműsor érkezik a színpadra, azt est zárásaként pedig improvizatív jazzetűdök hangzanak fel a Jazzpiknik „Játszóházában”. A szervezők idén indítják el a kezdeményezést, mely során összehozzák a Jazzpikniken fellépő zenészeket egy hatalmas örömzenélésre.

Július 31-én, a szombati záróesten a Sebestyén Patrik Sextet lép fel, utánuk a Nagy Emma Quintet formációja érkezik, majd az Anima Sound System Jazz Session varázsolja el a közönséget, a színpadot az Amoeba koncertje zárja.

A Jazzpiknik az autizmussal élő rászorulókat segíti bevétele egy részével

Mint minden évben, a Paloznaki Jazzpiknik most is segíti bevétele egy részével a rászorulókat. Idén az Együtt az Autistákért Alapítványt támogatja a fesztivál. Az Együtt az Autistákért Alapítvány célja, hogy egy olyan világot teremtsen, amelyben az autisták a legjobb önmagukká válhatnak. Ehhez társadalmi és egyéni szinten is változásokat kell elérniük. A Jazzpiknik támogatásával az alapítvány „Auttalent 2021 – Együtt a tehetségekért!” elnevezésű tehetséggondozó program tőkealapját növeli.

Három nap jazz, funk és soul a nyári piknik élményével együtt. A Paloznaki Jazzpiknik lehetőséget nyújt, hogy a festői szépségű Balaton-felvidéken a fűben piknikezve, egyedi gasztroélményekkel gazdagodva, klubkoncerteket hallgatva, a jazz, a funk és a soul nemzetközi sztárjainak dallamával vezetve térjünk vissza kedvenc fesztiválunkra. Idén létszámkorlátozás nélkül hallgathatja kedvenc zenészeit a közönség a Jazzpiknik négy színpadán.

A nemzetközi fellépők mellett a jazz széles spektrumán mutatkoznak be a magyar szekcióban a műfaj jeles hazai képviselői a Fábián Juli; az Audi Jazz Stage és a Taittinger Jazz és Pezsgőbár színpadokon. A napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is vásárolhatók.

Kedvezményes jegyek: www.jazzpiknik.hu/jegyek.

Napi programbontás: https://jazzpiknik.hu/programtabla-2021.

| Forrás: seniorplus.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Olvasta?

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

Agility nap a Ligetben, 2024. április 28.

More details
Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

Komáromi erődfeszt, 2024. május 3-5.

More details
Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

More details
Városligeti Majális, 2024. május 1.

Városligeti Majális, 2024. május 1.

More details
Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Napja, 2024. április 26-28.

More details
Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

Totalcar Parkoló Parádé, 2024. április 28.

More details
ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

ArchiKids VárosÁlmodók Fesztivál, 2024. április 27.

More details
Futófesztivál, 2024. április 27.

Futófesztivál, 2024. április 27.

More details