2024. március 29., péntek - Auguszta

Archívum

MEDICA 2021 és COMPAMED 2021 szakvásárok élőben - 2021. november 15-18.

2021-10-04 858

Gőzerővel folyik a november 15-18. között rendezett düsseldorfi MEDICA 2021, a világ elsőszámú orvostechnikai szakvásárának és a párhuzamosan rendezett COMPAMED 2021, az orvostechnikai beszállítók vezető nemzetközi seregszemléjének szervezése.

Az orvostechnikai ipar világviszonylatban is élenjáró élő platformja esetében idén is ragaszkodnak a novemberi közepi vásáridőponthoz.

Az eddig beérkezett kiállítói jelentkezések visszaigazolják, hogy a kiállítók a düsseldorfi vásárközpontban, élőben akarnak felsorakozni, hogy bemutassák a teljes ipari értéklánc és a modern egészségügyi ellátási folyamat minden területére kiterjedő újdonságaikat.

A MEDICA keretében ismét bemutatkozik számos startup vállalkozás is, és nem alaptalanul: az elmúlt évek során számos sikertörténet a MEDICÁ-n vette kezdetét. Itt ugyanis nem csupán az egészségügyi ágazat nemzetközi szereplői és mozgatói vannak mindig jelen, hanem az egészségügyi fejlesztést gyorsítani hivatott programok, családi és kockázati tőkebefektetési alapok befektetői is. A kreatív cégalapítók világában a startup-ok részvételét vonzó feltételek mellett biztosító MEDICA START-UP PARK bevett központi találkozóhely.

Nagy hagyományokra visszatekintő hibrid újraindítás

A világjárvány következményeként a Messe Düsseldorf jelentősen kiterjeszti digitális offenzíváját a MEDICA és a COMPAMED esetében is. A digitális kínálatot kibővítettük és összefésültük a vásárközpontban kínált élő programmal. Ez a csapatunknak nem újdonság, hanem az éveken át sikerrel folytatott koncepció logikus folytatása, hangsúlyozta Christian Grosser, a Medica igazgatója: „A jelentős hatókörű orvostechnikai ipari portáljaink már jó néhány éve a legfontosabb kapcsolódási pont az egészségiparban. A portálokon és a közösségi médiában is az év 365 napján, a nap 24 órájában és multimédiában szolgáltatjuk a legfrissebb iparági információkat és dokumentáljuk a fejlődés irányait. A kiállítók online bemutatótermekben és élő webináriumokon mutathatják be önmagukat és termékeiket vagy pedig a kapcsolatépítő funkcióval vehetik fel a kapcsolatot a szakvásár időtartama alatt az ügyfeleikkel. Most megtesszük a következő lépést.”

Szabad választás szerint online vagy a különleges élményekkel a vásárközpontban

A 2020 novemberében biztonsági megfontolásból teljes egészében virtuálisan (összesen 45.000 egyéni felhasználóval és 405.000 oldallehívással) megtartott rendezvényeken szerzett tapasztalatok alapján a szakvásári program kiemelten nagy érdeklődésre számontartott elemeit online és személyes részvétellel is kínáljuk, mindez pedig az egyszerű felépítésű beléptetéssel tesszük hozzáférhetővé és lehívhatóvá a résztvevőknek. Így van ez például a szakvásárok tematikus szegmenseibe beépített fórumoknál, mint például a MEDICA CONNECTED HEALTHCARE FORUM (beleértve a MEDICA Start-up COMPETITION-t és a Healthcare Innovation World Cups-ot), a MEDICA HEALTH IT FORUM-ot, a MEDICA TECH FORUM-ot, a MEDICA LABMED FORUM-ot vagy a Messe Düsseldorf és a TK német Technikus betegbiztosító együttes kezdeményezésére életre hívott MEDICA ECON FORUM-ot. A COMPAMED esetében a kifejezetten a mikrotechnikára és a nanotechnológiára összpontosító COMPAMED HIGHT-TECH FORUM by IVAM-ot, valamint a COMPAMED SUPPLIERS FORUM by DeviceMed-et kell említeni, amely átfogóan tükrözi a fejlesztés és gyártás teljes területét.

Ezekhez a kiemelt témakörökhöz a szakvásári forgatag kellős közepén színpadi rendezvényeket is kínálunk, párhuzamosan pedig a MEDICA.de és COMPAMED.de ágazati portálokon a megfelelő „belépőjegy” birtokában élőben követhetik az előadásokat és vitákat.

A kísérő konferenciák és kongresszusok tekintetében is szabadon választhatunk a helyszíni és a virtuális részvétel között. Ez így van a 44. Német Kórháznapon, a német klinikák igazgatóinak és vezetőinek csúcsrendezvényén, valamint ezen túlmenően a nemzetközi szakmai közönségnek szóló két angol nyelvű konferencián: a DiMiMED katasztrófavédelmi és honvédelmi konferencián, valamint a sportorvoslás és a sporttudomány seregszemléjén, a MEDICA MEDICINE + SPORT CONFERENCE keretében.

Mindig naprakészen és a megfelelő kapcsolatrendszerrel

A világszerte is párját ritkító kombinációval a MEDICA és a COMPAMED az orvosi termékek. készülékek és műszerek teljes skáláját felvonultatja, beleértve a fejlesztésük, gyártásuk és piaci értékesítésük valamennyi lépését. A nem utolsó sorban a világjárványból származó fokozott igény mutatkozik a tájékozódásra, az eszmecserére és a kapcsolatépítésre és ennek a két rendezvény az iparág vezető platformjaként virtuális formátumú, a meghatározó piaci trendeket felmutató és a szakvásár idejét, valamint a kiállítók termékújdonságait felvillantó programokkal felel meg.

A COMPAMED innovációs fóruma például (amelyet az IVAM német mikrotechnikai szakmai szövetség szervez) június 16-án digitális rendezvényként azt a kérdést állítja előtérbe, hogy a mikrofluid alkatrészek miként gyorsíthatják a világjárvány elleni küzdelmet például a „chipre ültetett laboratórium” és a kémiai mikroreaktorok formájában, amelyekkel mobil gyorstesztet lehet végezni és az oltóanyag-fejlesztést is fel lehet gyorsítani. A programra és a jelentkezésre vonatkozó tájékoztatást online kínáljuk az alábbi címen: www.ivam.de

A MEDICA 2021 és a COMPAMED 2021 szakvásárhoz kapcsolódó teljes körű tájékoztatással szolgálunk a www.medica-tradefair.com és a www.compamed-tradefair.com honlapon.

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

BETA 2024. évi új AKCIÓS szerszámkatalógusa!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Március 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Több mint 30 húsvéti program a Balatonnál 2024-ben

Több mint 30 húsvéti program a Balatonnál 2024-ben

More details
100 húsvéti és családi program, 2024. március 22. – április 1.

100 húsvéti és családi program, 2024. március 22. – április 1.

More details
Matyó Húsvét, 2024.március 31 - április 1.

Matyó Húsvét, 2024.március 31 - április 1.

More details
Húsvét az Állatkertben, 2024. március 29. - április 1.

Húsvét az Állatkertben, 2024. március 29. - április 1.

More details
Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

More details
Így lehet könnyen pénzt keresni a használt eszközökből

Így lehet könnyen pénzt keresni a használt eszközökből

More details
Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

More details