2024. április 27., szombat - Zita

Archívum

Tetőteraszokról is élvezhető majd a dunai panoráma a Millennium Gardens irodaépületéből

2020-02-13 703

A Colliers és a CBRE látja el a TriGranit legújabb budapesti irodafejlesztése, a Soroksári úti Millennium Gardens bérbeadási feladatait. Az épület tetején a bérlők számára nyitott és exkluzív teraszokról is élvezhető majd a dunai panoráma.

A 37.000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező fejlesztést, amely a Müpa és a Nemzeti Színház szomszédságában helyezkedik el, a Millennium sétány irodafejlesztései közül az utolsóként, 2021 második negyedévében adják át.

A Dél-pesti irodafolyosó legújabb ékköve lesz a 2021 második negyedévében elkészülő Millennium Gardens, amelyen dunai panorámát biztosító tetőteraszokat is kialakítanak, így a 2021 második negyedévében megnyíló irodaház a földszinti kert, a közeli kulturális lehetőségek és a szomszédos zöld terület illetve sétány mellett további lehetőséget biztosít a munkavállalói elégedettség fenntartására. A két épületszárny összesen 37.000 négyzetméter bérbeadható területtel és közel 500 parkolóval rendelkezik majd.

Millennium Gardens terrace 2a

A TriGranit az ingatlanfejlesztés nagyságához mérten két nemzetközi kereskedelmi ingatlan-tanácsadó céget bízott meg közös kizárólagos megbízási (co-exclusive) formában, így a Millennium Gardens bérbeadásával a Colliers és a CBRE egyaránt foglakozik.

„Mind a Colliers, mind a CBRE neve garancia arra, hogy egy olyan különleges értékekkel rendelkező irodaház, mint a Millennium Gardens releváns irodabérleti lehetőségként jelenik meg a piacon. Ezt bizonyítja a jelenlegi előszerződések és tárgyalások állása is, amelyeket e két ügynökség biztosított számunkra. A tendenciát látva már idén elkelhet a kiadható helyiségek nagy része új fejlesztésünkben” – nyilatkozta Tom Lisiecki, a TriGranit vezérigazgatója.

Az épület tervezésénél fontos szempont volt, hogy a közép- és nagyvállalatok számára ideális, 3.670 négyzetméteres szinteket alakítsanak ki, amelyek könnyen oszthatók. Az épület tervezése a „Kiváló” BREEAM-minősítésnek megfelelően zajlott, és azt a FIABCI-díjjal jutalmazott FINTA Studio neve fémjelzi, amely modern építészeti és környezetbarát megoldásokra támaszkodott.

A Millennium Gardens földszintjén található tágas kert alternatív munkavégzési és találkozóhelyként funkcionál majd, az étkezési igényeket pedig egy 300 fős étterem szolgálja ki. Utóbbi, nyaranta hangulatos terasszal, a mindennapi ebédeken túl munka utáni vacsorákra vagy akár egy színház előtti italra is alkalmas lesz.

Millennium Gardens terrace 1a

A Soroksári úti irodaház méltó befejezése lesz a Millennium City Centernek, a fejlesztő TriGranit több mint két évtizedes víziójának: a 23 évvel ezelőtt indult első projektek után mára egy kulturális, üzleti és lakóépület-fejlesztésekkel tarkított városnegyed épült itt és a jövőben az atlétikai stadion mellett konferenciaközpont, szálloda és lakóingatlanok építése is várható.

A dunaparti szakaszon, ahol a Millennium Gardens az utolsó irodafejlesztés, a dinamikus fejlődést, a megkapó panoráma mellett az infrastruktúra is elősegíti. A szomszédos Millennium Towers irodaházakat többek között ezért választották már olyan neves vállalatok, mint a Morgan Stanley, a Vodafone vagy a Nestlé. A közeli kulturális kikapcsolódási lehetőségeken (Müpa, Nemzeti Színház, Budapest Park) túl a Duna közelsége és a lenyűgöző kilátás különleges projektté teszi az épületet a budapesti ingatlanpiacon. Emellett remekül hozzáférhető szolgáltatások és létesítmények találhatók a közelben, köztük kávézók, éttermek, gyorsétkezdék, fitnesztermek és egy egészségügyi központ is.

Millennium Gardens terrace 1b

 
Az irodaépület elhelyezkedése az egyéni és a tömegközlekedés szempontjából is kiváló, ugyanis négy villamosvonal, számos buszjárat, két HÉV-vonal, sőt hajókikötő is rendelkezésre áll. Autóval pedig a szomszédos Rákóczi hídon keresztül Budáról is könnyen megközelíthető, és a repülőtér is mindössze fél óra távolságra helyezkedik el. A fenntartható közlekedési megoldásokat támogatva az épület elektromosautó-töltőkkel és több mint 200 kerékpártárolóval is rendelkezik majd, illetve környezetbarát zuhanyzós öltözők is elérhetők lesznek.

Millennium Gardens terrace 1c

A Millennium Gardens szerkezetépítésének befejezése 2020 harmadik negyedévére várható, az első bérlők pedig az építési munkák lezárultát követően, 2021 második negyedévében költözhetnek be.

 (www.trigranit.com / www.cbre.hu / Colliers.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details