2024. április 29., hétfő - Péter

Archívum

Prolight+Sound: A szórakoztatóipari technológiák és szolgáltatások nemzetközi vására

2018-03-26 1152

prosoundA 2018. április 10-13. között Frankfurtban megrendezésre kerülő Prolight + Sound szakvásáron a szórakoztatás, az integrált rendszerek és a kreatív munka jövőbe mutató technológiáit vonultatják fel. A rendezvény- és a médiatechnika valamennyi szakterületének látogatói nem csupán az új termékeket ismerhetik meg...

...hanem a kísérő programok révén ötleteket meríthetnek és szaktudással gyarapodhatnak az őket kiemelten érdeklő témakörökben.

Magával ragadó inspirációk 4 napon keresztül: innovatív, effektív, szinergikus megoldások! Fedezze fel a kilenc csarnokot megtöltő, az iparág legnagyobb bemutatóterén megtekinthető, eddig soha nem látott termékskála innovációit! Készüljön fel a legújabb trendek, irányt mutató technológiák és impulzusok sokaságának befogadására!

 Musikmesse és Prolight + Sound 2018: még szorosabb összefonódás: „Audio, DJ & Recording”, a producerek, a Dj-k központi platformja április 11-14. között, valamint a MerchDays április 12-13-án, mely a szórakoztatóipar szereplőinek szakmai találkozója. A Prolight+Sound vásár kísérőprogramjai teszik teljessé vásárlátogatását: szakmai előadások és konferenciák, számtalan workshop, a gyakorlatban bemutatott áruprezentációk, valamint szemináriumok emelik a vásár értékét.

Konferencia-program 4 teljes napon át

Az információátadást és a továbbképzést szolgáló rendezvények Prolight+Sound Conference elnevezés alatt, két csoportra oszthatók: A Prolight + Sound Conference Basic csoportot a naponta ismétlődő, hang-, színpad- és AV-médiatechnika témáit felölelő előadások alkotják. A Prolight + Sound Conference Advanced csoportban naponta más és más előadások várják az érdeklődőket – többek között a különféle szabályozási környezetet, jogszabályokat érintő témákban.

Szintén a Prolight+Sound Conference keretein belül rendezik meg az Eventplaza Conference-et. A szemináriumok speciálisan a rendezvénymenedzserekhez szólnak, és olyan témákat vitatnak meg, mint a rendezvényszervezés, a biztonság és a marketing. Április 11-én  kifejezetten a rendezvények biztonságával és a jogi környezettel foglalkozik az I-ESC program (International Event Safety Conference).

A látogatók a Manufacturers’ Forum helyszínén, gyakorlati példákon keresztül ismerkedhetnek meg a legújabb technológiai fejlesztésekkel. Az Immersive Technologies témát feldolgozó szemináriumsorozaton áttekintést kapnak a jövőbemutató termékekről és technológiákról - többek között olyan témákban, mint: 3D-Audio, Special Sound, Full-Dome-Projection, 360°-film, virtuális és kiterjesztett valóság. A Future of Audio + Music Technology Conference elnevezésű konferencia olyan témákat világít meg, melyek a globális zeneipart döntően befolyásolják: felhőalapú DAW-k, hordható technológiák zenészek részére, virtuális és kiterjesztett valóság a stúdió- és élő produkciók számára.

Rendezvények, amelyek egyszerre inspirálnak és motiválnak

Látványos fény-és lézershow-k, speciális effektek, lenyűgöző látvány a PRG-Show-n!

A Live Sound Arenában open-air körülmények között ismerhetik meg a professzionális audiórendszereket. A Prolight+Sound vásár számos kiállítója mutatja be újdonságait a szabadtéri színpadokon.

A Sound & Recording Lounge-ban nemzetközileg sikeres producerekkel, műszaki emberekkel és művészekkel találkozhatnak, vagy részt vehetnek számos gyakorlatorientált workshop-on és prezentáción – szélesítve mindezzel saját hálózatukat.

A Silent Stage-en mutatkoznak be azok a márkák, amelyek a színpadok zajszintminimalizálásának koncepcióit ismertetik meg az érdeklődőkkel.

A New Media AV Live Production Forum-on, a videókészítés és streaming számára hasznos megoldásokat ismerhetünk meg. Funkcionális, azonnal használható rendszereket mutatnak be, amelyek segítségével a kameráról közvetlenül élőben is megosztható a tartalom.

A szakvásáron magyar vállalatok is bemutatkoznak. A hangtechnikával foglalkozó ES Audio, az erősítőket gyártó PKN Audio, a LED-falakra specializálódott LedBlade, a színpadi fénytechnikával foglalkozó Nextlumen, a fényvezérlő rendszereket építő PLS Electronics és a különleges lézerprojektorokat fejlesztő Semiconductor Laser Development várja a Prolight + Sound látogatóit.

Magyarországi Képviselet:
BD-Expo Kft., Máté Szilvia
Tel.: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Olvasta?

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Az 5 legdivatosabb ruha, amire szükséged van tavasszal

Az 5 legdivatosabb ruha, amire szükséged van tavasszal

More details
Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details