2018. augusztus 18., szombat - Ilona

Tízforrás Fesztivál, 2017. július 14-23.

fesztival tizforrasTíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, Fertődön és Sarródon.

Fellép többek között a Szabó Balázs Bandája, Ferenczi György és a Rackajam, a Sator Quertet, a Jónás Vera Experiment, Deák Bill Gyula, a Margaret Island, a Kiscsillag, a KFT, Pátkai Rozina, és Charlie. Idén először, a belépőjegyek és a fesztiválbérlet kényelmesen, otthonról is megvásárolható elővételben, online módon, kedvezményes áron.

Tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, és Sarródon.

Időpont: 2017. július 14-23.
Helyszín: Fertőhomoko, Hidegség, Nagycenk Fertőszéplak, Fertőd, Sarród
Információ: hegyko.hu

(Esemény Menedzser)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!