2024. november 29., péntek - Taksony
Az egy napos kulturális és kulináris fesztiválunk célja, hogy örömünneppé emelkedjen a szigetmonostori élet. Szigetmonostor macskaköves Fő utcája ad otthont a rendezvénynek, ahol elfeledett recepteket keltünk életre, porták ősrégi kapuit tárják szélesre, hogy bemehessen rajta a kedves vendég és átélhesse, hogy milyen is lehetett az illatos, fűszeres falusi élet.
Idén is megrendezésre kerül a Zöld Turmix Fesztivál, ami Magyarország első nyersétel-központú rendezvénye. 2016. október 9-én minden egy helyen lesz, ami a nyers étkezésről szól, vagy hozzá kapcsolódik. Igényesen kiválasztott kiállítók, színvonalas előadások várják a látogatókat. Mindenkit szeretettel látnak a Kőrösiben Kőbányán!
Német autók találkozójára kerül sor 2016. október 8-án, benne autószépségversennyel több kategóriában, hangnyomás méréssel, ügyességi játékokkal, szlalom versennyel. Természetesen a saját autójukkal mérkőzhetnek a résztvevők. Az érdeklődőket a Budapest Fővárosi Rendezvényparkba várják.
Idén immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Méz és Lekvár Fesztivált. A változatos programok között minden korosztály megtalálhatja az érdeklődésének megfelelőt. Méz- és lekvárféleségek kóstolója illetve vására, gyerekprogramok, koncertek várják a Virányosi Közösségi Házba látogatókat 2016. október 8-9-én.
Most bebizonyosodik, hogy a tök nem egy unalmas zöldség, hanem nagyon finom és tápláló étel. Ráadásul igencsak szórakoztató dolgokat készíthetnek belőle a résztvevő családok. Itt az alkalom megtapasztalni, hogy boszorkányok márpedig vannak! Lesz itt töklámpás faragás, tökös ételek kóstolója, kézműves játszóház, tökkel kapcsolatos mesék, Balaton társasjáték, kirakodó vásár.
A budapesti repülőtér „Év Szállodája” díjas hotele idén ünnepeli fennállásának 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból szeptember 29-én nagyszabású, jubileumi ünnepséget rendeztek, amelyre többek között a Stáció üzleti partnerei kaptak meghívást. Az eseményen köszöntőbeszédet mondott Szlahó Csaba, Vecsés város polgármestere.
Szálkás, bonyolult megenni, pocsolya-ízű… Ezek a leggyakrabban felhozott érvek az édesvízi halak fogyasztása ellen ma Magyarországon. Az előzőek megcáfolását és a hazai halak és a halfogyasztás népszerűsítését tűzte ki célul a Tiszáról indult Hello Hal csapata, akik Tiszaörvény és Kecskemét után Budapesten nyitották meg harmadik halazójukat.
|
Raktármerüléstől, a székelyföldi András-nap ízein át a…
Az ünnepi szezon közeledtével egyre többen böngészik…
A Menedzserszövetség idén az ATV-vel közösen, a…