Nyomtatás

Munkaerőpiac 2023. Bezárt! Fókuszban a béremelésnél jobb megoldások! 2023. szeptember 28.

2023-08-29 1067

Miből emeljünk bért? Rekordot döntött idén a csődbejelentések és cégfelszámolások száma nálunk és az EU-ban is.Már egy éve technikai recesszióban a hazai gazdaság. Szektorok sokaságában tűntek el a megrendelők. De a béreket emelni kell, ha fedezet nincs rá, akkor is. Kötelezően és kényszerből is.

Ilyenkor kell elővenni a híres vállalkozói leleményességünket!

Sok jó megoldás van arra, hogyan lehet a munkáltatói kötelezettségekből adómentes vagy kedvezően adózó juttatásokat adni. Biztosan nem használtunk ki minden foglalkoztatási adókedvezményt, támogatást sem. – Mindent elmondunk erről is.

Itt van megoldásként még a mesterséges intelligencia, az automatizáció. De ahhoz pénz kell, kigazdálkodható kamattal. – Erre is lesz sok jó tippünk.

Ha elbocsátás helyett inkább a munkavállalók digitális képességének fejlesztésére költünk, hatalmas csoda történik. Kiugró hatékonyságnövekedés!

Itt a home office vége? A vállalatok világszerte ellene vannak, mert jelentős teljesítésromlást éltek meg. De a munkavállalók ragaszkodnak hozzá. Hogyan oldjuk fel ezt az érdekellentétet? – Előadóinknak erre is lesz válasza.

A Z-generációval nem lehet dolgozni! – Ez a vezetők felmérésekkel alátámasztott lesújtó véleménye. Pedig csak belőlük van munkaerő-utánpótlás. Meg kell oldani ezt a problémát is! ­– Ebben is segítünk.

Szinte teljes a foglalkoztatás, mégis még legalább 300 000 ember munkájára lenne szükség. Hol találunk új munkaerőt? Van sok jó megoldása az ezzel foglalkozó cégeknek. Hallgassuk meg őket!

Várjuk a munkaerő- és bérgondokkal küzdő vállalatvezetőket, kkv-döntéshozókat, HR-eseket, középvezetőket, csapatvezetőket. Számukra sok gyakorlati, már másnap használható megoldásokkal, módszerekkel készülnek előadóink.

Időpont: 2023. szeptember 28.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.
Távolról résztvevőknek: a következő nap 12 órától + még 9 napig jelszóval videón.
Részletes program és regisztráció
https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/munkaeropiac-2023-bezart/


I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek