Nyomtatás

Construction Technology & Innovation, 2023. október 18.

2023-08-15 723

A technológiai újítások, a digitalizáció és robotizáció, a legmodernebb gyártási, termelési és kivitelezési folyamatok elképesztő sebességgel hatják át és formálják az építőipar minden szeletét és szereplőjét, a tervezéstől a kivitelezésig. Az építőipar előtt álló kihívások, legyen az a költségek racionalizálása, a hibák számának csökkentése, a fenntarthatósági célok teljesítése, a határidők tartása mind-mind a technológiai fejlődés segítségével érhetőek el. De megtalálni a legjobb megoldást, a legújabb fejlesztéseket nem könnyű. A Construction Technology konferenciánk ebben kíván évről-évre segíteni és a szereplőket összehozni.

A hazai építőipar elmúlt évtizednyi szárnyalása után eljött a pillanat, amikor már kizárólag a legújabb technológiákkal, a legfrissebb innovációkkal, a legkomplexebb tudással és megoldásokkal felvértezett tervezők és kivitelezők tudnak majd hatékonyan üzemelni és fejlődni. Ezért a Portfolio Csoport rendezvény portfóliójába, az évek óta egyre sikeresebb "Építőipar" konferenciánk mellé, egy új, az iparág legfontosabb technológiai és innovatív tudásait bemutató és a piac szereplőit összehozó új prémium eseményt álmodtunk meg "Construction Technology & Innovation" címmel.

Időpont: 2023. október 18.
Helyszín: Marriott Hotel, Budapest

KIEMELT TÉMÁINK

  • Új alapokon a BIM
  • Előregyártás a hatékonyság szuperfegyvere
  • Adatok milliói között - Big data és társaik
  • A zöld megfelelés szükséges eszközei
  • Kinyomtatjuk a világot? - Hol tart a 3D a gyakorlatban?
  • Nem kerülhetjük el az építőipar teljes digitalizációját
  • Robitizáció és munkavégzést segítő technológiák
  • Innováció nem csak a terepen történhet - Humán fejlesztések lehetőségei

    Extra early bird jegyek >>

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek