Nyomtatás

Private Investor Day, 2020. szeptember 7.

2020-08-14 720

Mibe fektessünk 2020-ban? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Önnek

Alacsony kamatok, pénzbőség, egymástól elváló árfolyamok és gazdaság - Mindenki megőrült vagy ez az új norma a koronavírus-válság után? Emelkedni vagy esni fognak a tőzsdék idén? Lehet magasabb hozamot elérni a szuperállampapír 4,95%-ánál? Melyik brókert, alapkezelőt válasszam?

Mindezekre választ kap a Portfolio Private Investor Day során, amelyen a magyar pénzügyi és gazdasági élet krémje személyesen is segít majd Önnek a legjobb befektetések kiválasztásában. Magyar tőzsdei cégek, gazdasági elemzők, alapkezelők és brókerházak részvételével zajlik az idén először nyilvános rendezvény, a gazdasági szakemberekkel ráadásul lehetősége lesz beszélgetni és nekik kérdéseket feltenni is.

Magas hozamot szeretne elérni? Vagy csak biztonságban szeretné tudni a pénzét? Netán újfajta befektetési lehetőségekkel ismerkedne meg? Önt is szeretettel várja a Portfolio Private Investor Day, mely során első kézből tájékozódhat Magyarország legfrissebb gazdasági eseményeiről, legforróbb befektetési trendjeiről.

Időpont: 2020. szeptember 7.
Helyszín: online
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek