Nyomtatás

Előadásösztönzés újratöltve-proMO2018, 2018. október 9.

2018-10-04 620

promo 2018Hogyan találod meg a potenciális és lojális vásárlóidat? - Milyen információk szükségesek és miért hasznosak azok a jó marketing stratégia összeállításához? Mivel teheted szorosabbá a kapcsolatot vevőiddel? Mit tehetsz, hogy a bolti „zajban” nagyobb eséllyel a te termékedet válasszák? – ha egyre többször teszed fel magadnak...

...ezeket a kérdéseket vagy épp ügyfeleid teszik fel neked, akkor érdemes részt venned a proMO2018-on! Tízből tízen másképp fogalmazzuk meg mit jelent és mi mindent foglal magában az eladásösztönzés azzal azonban mi, mint marketingszakemberek, tisztában vagyunk, hogy ez a terület a legfontosabb része munkánknak, melynek sikere a saját sikerünk kulcsa is.

A proMO2018 szakmai workshop célja, hogy azonnal felhasználható, gyakorlati szempontokat szem előtt tartó megoldásokat adjon a kezedbe az eladásösztönzés területén, legyen szó online vagy offline eszközökről.

Jelentkezz őszi workshopunkra, a proMO2018-ra! Célunk, hogy irányt mutassunk és konkrét lehetőségeket vázoljunk az értékesítésösztönzés területén!

Időpont: 2018. október 9.
Helyszín: MÜPA
További információk: www.promo2018.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek