Nyomtatás

eTrends Expo konferencia, 2017. október 5.

2017-10-04 387

etrans1 nap, 2 terem, több száz látogató, 10-nél több kiállító és támogató. Az idei évben első alkalommal kerül megrendezésre az eTrends Expo konferencia az OTP Mobil Kft. szervezésében. A konferencia 3 fő témát ölel fel: az online kereskedelem, a fintech és a marketing. A rendezvény előadásai két teremben kerülnek megrendezésre.

A Plenáris teremben elsősorban az online kereskedelem, online fizetési megoldások, digitális trendek, valamint a fintech világa lesz fókuszban. A Marketing teremben pedig az elkövetkezendő időszak hazai és nemzetközi trendjei kerülnek górcső alá.

2017-ben az e-commerce és a marketing szavak hallatán már senki nem jön zavarba. A kiválasztási és tranzakciós folyamatok jelentős részét online bonyolítjuk és az igény egyre nagyobb a vásárlás ezen formájára. Az okostelefonok térhódításával a helyzet pedig még összetettebbé válik, új platformon működtetve a kereskedelmet, létrehozva az m-commerce piacot. Ez már egy jóval kevésbé ismert szegmens, melyet minél előbb tudunk a saját szolgálatunkba állítani annál jobb helyzetbe kerülünk, ha a vásárlói igények kiszolgálásáról van szó. A kereskedelem átalakulása új, innovatív fizetési megoldásokért kiált, melyeket a Fintech (financial technologies) cégek, startupok igyekeznek elérhetővé tenni, mind a cégek, mind pedig a felhasználók számára. Az eTrends Expo célja, hogy ezen témák szakértői és gyakorlói segítségével támpontokat és iránymutatást nyújtson az esemény résztvevőinek, feltérképezve a jelen és a jövő lehetőségeit.

Időpont: 2017. október 5.
Helyszín: RAM Colosseum
Információhttps://etrends.hu 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek