Nyomtatás

Digitália - Smart Communication konferencia, 2017. október 17.

2017-09-28 885

digitaliaMár nem tagadhatjuk a tényt: a 4. ipari forradalom itt van a nyakunkon, „a robotok elveszik a munkánkat”. De valóban elveszik? Egyáltalán, mennyit érzékelünk a változásokból Magyarországon? Ezekről a kérdésekről szól a Digitália 2017 – Smart Communication konferencia 2017. október 17-én. 

A Médiapiac szaklap által szervezett Digitália 2017 – Smart Communication konferencia délelőttjén a gazdaság, a marketing és a fogyasztó digitális átalakulásának állapotát, trendjeit járják körbe az előadók. Az elméleti megalapozást követően gyakorló szakemberek – a legjelentősebb hirdetői szektorok képviselői – avatnak be a gyakorlati megvalósítás rejtelmeibe. Kerekasztal-beszélgetéseken osztják meg egymással és a közönséggel tapasztalataikat az autóipar, a gyógyszeripar, a bank- és pénzügyi szektor, valamint a gyorsan mozgó fogyasztási cikkek és a kiskereskedelem kommunikációs és marketingvezetői.

Az autóipari kerekasztalban a Ford és a Jaguar márkák, valamint a Porsche Hungaria marketing- és kommunikációs vezetői beszélgetnek a szektor digitális újdonságairól, önvezető autóktól a fedélzeti virtuális- és kiterjesztettvalóság-megoldásokig.

Az OTC-kerekasztalban a Richter Gedeon, a Sanofi-aventis és a Pfizer vezetői beszélgetnek az egészségügy digitális forradalmának gyakorlati hatásairól, a távdiagnosztikától a személyes méréseket lehetővé tevő eszközökön át a 3D nyomtatással előállított szervekig.

Egyre több bankfiók szűnik meg, miközben rohamtempóban fejlődnek a pénzügyi alkalmazások és virágzanak a fintech cégek, terjednek a kriptovaluták. Hogyan befolyásolja mindez a bank- és biztosítási szektor működését? Erről beszélgetnek majd a K&H Bank, a Provident és a Vienna Life vezető szakemberei.

Ma már a napi fogyasztási cikkeket sem csak a hagyományos kiskereskedelmi csatornákon tudjuk beszerezni. Hogyan fejlődik az FMCG termékek online kereskedelme, és milyen kütyük segítik elő a gyártók marketingtevékenységét? Ezt járják a körül a Rauch, a Henkel és a Hell Energy marketing- és kommunikációs szakemberei.

A hagyományoknak megfelelően szintén a konferencián kap helyet a hiperlokális hirdetésekről szóló szekció, melynek keretében a lokális média mérésében élenjáró Whitereport by Goldfish, valamint a megyei lapok kiadóinak képviselői értekeznek a helyi médiumokban rejlő lehetőségekről és az optimális médiamix összeállításáról.

Időpont: 2017. október 17.
Helyszín: Tölösi Konferenciaközpontban (Magyar Telekom székház, Budapest, Krisztina krt. 55.)
Részletek és jegyvásárlás:  www.mediapiac.com



(Esemény Mendzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek