Nyomtatás

Kelet-magyarországi Agrárfórum, 2017. augusztus 11.

2017-07-12 665

videkfejlesztesA hazai agrárium egyik legfontosabb centruma a Hajdúság, ahol élelmiszergazdaságunk csaknem minden meghatározó ágazata jelentős szerepet tölt be. A térség egyik legnagyobb agárkonferenciája már harmadik éve a Portfolio Kelet-magyarországi Agrárfóruma, amelyet minden év augusztusában, a Hajdúsági Expo keretein belül rendezünk meg.

A félnapos konferencián a fő fókuszt a kapcsolatépítési lehetőségek mellett az elsőrangú szakmai program kapja. A programba vállalatvezetőket, gazdálkodókat, élvonalbeli szakértőket és a szakpolitika döntéshozóit hívjuk meg, akik a hazai agrárium legaktuálisabb kérdéseiről, a térség gazdasági kilátásairól és versenyképességéről, illetve a régió mezőgazdaságát és feldolgozóiparát hangsúlyosan érintő témákról osztják meg véleményüket.

A konferencia az augusztus 11-13. között megrendezésre kerülő Hajdúsági Expo programsorozatába illeszkedik. Az expo a térség egyik legnagyobb mezőgazdasági kiállítása, emellett házigazdája a Traktorhúzó Európa Kupa versenysorozat magyarországi futamának. A hamisítatlan agrárshow-hangulatot a Traktorkarnevál, gyakorlati gépbemutatók és szántóföldi bemutatók, és a Husqvarna Fakitermelő Verseny döntő fordulója garantálják. Az expo látogatószáma tavaly elérte a 12 ezer főt.

Időpont:  2017. augusztus 11.
Helyszín: Hajdúböszörmény, Hajdúsági Expo
Információ: www.portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek