Nyomtatás

Portfolio Öngondoskodás, 2017. október 17.

2017-07-12 940

ongondoskodasHétéves születésnapját ünnepli idén a legforróbb öngondoskodási és megtakarítási témákat felölelő Portfolio Öngondoskodás konferencia. A kisebb kockázatot vállaló befektetőknek idén is be kellett érniük az alacsony hozamokkal, miközben úgy tűnik, hogy az infláció feléledése az inflációkövető állampapírok felé hajtja a magyar lakossági keresletet.

A lakossági állampapírok kiszorító hatása tehát továbbra is megnehezíti a befektetési alapok dolgát, a bankbetétek megtakarítási szerepe egyre csak csökken, mindeközben a jövőre életbe lépő MiFID 2. a megtakarítási piacon is jelentős változásokat hozhat.

A lakossági megtakarítási szerkezet átalakulása mellett fontos változások zajlanak az önkéntes- és egészségpénztárak életében is a cafeteriarendszer módosulása miatt, a pénztári tagok száma annak ellenére stagnál, hogy a nyugdíjpénztárak évről évre vonzó hozamokat produkálnak. Kérdés az is, milyen változásokat hoz a biztosítási termékek árazásában, hogy némileg tovább szigorodik az életbiztosítások szabályozása, miközben a piacon hódító útjára indult az LTP versenytársának ígérkező NOK.

Időpont: 2017. október 17.
helyszín: Sofitel Hotel Budapest
Információ: www.portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek