Nyomtatás

Property Investment Forum, 2017. november 21.

2017-07-12 578

property ingatlanNovember 21: az év ingatlanos eseménye Magyarországon. Idén 13. alkalommal rendezzük meg a hazai piac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát. Egész napos szakmai program, délután párhuzamos tematikus szekciók, esti állófogadás meglepetésekkel, díjátadó és rengeteg kapcsolatépítési lehetőség.

A tavaly már több mint 800 főt felvonultató Property Investment Forum Magyarország megkerülhetetlen ingatlanpiaci eseményévé vált az elmúlt több mint egy évtized során. A délelőtti plenáris szekciókat követően délután az elmúlt években megszokott módon 4 párhuzamos szekcióban mélyülnek el a szakemberek egy-egy részpiac kérdéseiben.

A 600 fős Property Investment Forum ebéd előtti részében plenáris szekcióban a régió és Magyarország legfontosabb befektetői, fejlesztői, bankárai, tanácsadói vitatják meg a hazai és a KKE-régió ingatlanpiaci aktualitásait. Délután az elmúlt években megszokott módon 3 párhuzamos szekcióban mélyülnek el a szakemberek egy-egy részpiac kérdéseiben.

80 előadó, 600 résztvevő és 250 vállalat: a Portfolio Property Investment Forum a legnagyobb ingatlanszakmai konferencia Bécstől Moszkváig.

Időpont:  2017. november 21.
helyszín: Hotel InterContinental Budapest
Információ: www.portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek