Nyomtatás

50 szobás szálloda épül a hamarosan átadásra kerülő Balatonfüred Kongresszusi Központ mellett

786

Balatonfüreden, az egykori Huray piac helyén hamarosan átadják a Közti Zrt. által tervezett Kongresszusi Központot, amely a jövőben koncerteknek, előadásoknak és konferenciáknak is otthont ad majd. Az önkormányzat szándéka szerint a létesítmény mellett a konferencia-központot kiszolgáló 50 szobás, 4 csillag superior besorolású, széles szolgáltatási körrel rendelkező szálloda fejlesztésére is sor kerül. 

Balatonfüred Város Önkormányzata felhívást tett közzé a 2023.08.14-én megjelent európai közbeszerzési értesítőben balatonfüredi szálloda kivitelezésére, valamint a szükséges engedélyes tervek elkészítésére. A nyertes ajánlattevő feladata lesz az engedélyek beszerzése, a kiviteli tervek elkészítése, illetve a létesítmény használatbavételi engedélyének megszerzéséhez szükséges teljes dokumentáció összeállítása. 

A dokumentum szerint a projekt célkitűzése a hamarosan átadásra kerülő konferencia-központot kiszolgáló 50 szobás, 4 csillag superior besorolású, széles szolgáltatási körrel rendelkező szálloda fejlesztése. Az új épület a konferencia-központ előtt kialakított burkolt, multifunkcionális tér déli oldalán helyezkedik majd el, a két épület közötti kapcsolatot az őket összekötő fedett-nyitott tető biztosítja. A tömbszerű kialakítás révén gazdaságos és racionális épület jön létre, a rajta megjelenő homlokzati elemek, felületek egyértelműsítik az épületen belüli funkciók elosztását.

A teljes cikk: 50 szobás szálloda épül a hamarosan átadásra kerülő Balatonfüred Kongresszusi Központ mellett

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek