Nyomtatás

A legolcsóbb nyaralóhelyek jelenleg Európában

547

Az utazásszervezők és utazási irodák szerint a külföldi nyaralások iránti kereslet 2023-ban közel áll ahhoz, hogy elérje a járvány előtti szintet. A foglalások felfutásával azonban az utazás ára is emelkedik. Íme három olyan európai hely, ahol olcsón lehet nyaralni, valamint az az európai ország, amely a világ legdrágább úti célja.

A legolcsóbb nyaralási célpontok Európában 2023-ban

A világ úti céljait rangsorolja a megfizethetőség szempontjából rangsoroló Holiday Money Report listáján jól látszik, hogy az ételek, italok és egyéb turisztikai alapanyagok árai a világ üdülőhelyeinek és városainak 80 százalékában emelkedtek.

Az emelkedő költségek ellenére megállapították, hogy a britek előnyben részesítik az utazásokat, és a megkérdezettek mindössze 27 százaléka számít arra, hogy idén csökkenteni fogja a nyaralási kiadásokat. Sokan azonban azt mondják, hogy idén korábban kell elkezdeniük a spórolást, hogy megengedhessék maguknak az utazást, míg 43 százalékuk azért választja a külföldi nyaralást, mert az kevesebbe kerül, mint az Egyesült Királyságban.

A világ legolcsóbb úti céljainak 2023-as megtalálása érdekében a jelentés nyolc alapvető turisztikai cikk, többek között kávé, sör, naptej és háromfogásos étkezés, költségeit hasonlította össze.

A legolcsóbb nyaralóhelyek jelenleg Európában

| Fotó: in.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek