Nyomtatás

Vár a Locked Room: az ország legjobb szabadulószobájának címvédője

426

A világ egyik első szabadulós játékaként a Locked Room az egyik legrégebbi szereplője a hazai szabadulószobák csoportjának. A Locked Room az Ország Legjobb szabadulószobájának címvédője már 2013-óta. A TripAdvisor kiválósági tanúsítványát az elmúlt 8 évben pedig minden alkalommal megszerezte és elismerő visszajelzések hosszú listájával büszkélkedhet.

A Locked Room valamennyi játéka egyedi, saját tervezésű és saját fejlesztésű játék koncepciókból áll, minden játékban nagy hangsúlyt kap a valósághű megjelenítése az adott küldetésnek, akár egy metróállomásról, egy földalatti bázisról vagy éppen egy sorozatgyilkos erdei rejtekhelyéről legyen szó. Az összes játékunk minimum 4 egymás után feltárandó helyiségből áll, ezeken keresztül játszódik. Nagy szerephez jut a jó megfigyelő készség, a csapatmunka, a kreativitás.

A Locked Room folyamatosan bővülő szabadulós játék kínálatában látszik az alkotók sokéves szakmai tapasztalata, a szobák folyamatosan megújulnak, cserélődnek és egyre izgalmasabb kihívásokkal találhatják szemben magukat a látogatók. A Locked Room pályái mára már több mint 14 országban és több amerikai államban is játszhatóak. Budapesten a Székely Mihály utcai helyszínen 6 szabadulós játék található egy helyen, így 36 fő egyidejű játékára is lehetőség van, a Király utcai helyszínen pedig további 6 nagy belmagasságú, többszintes játék közül lehet választani. A szabadulós játékokat egy saját, 10-es skála szerinti nehézségi fokozattal jelöltük, a játékválasztásnál ez segíthet a csapat tapasztalatainak megfelelő szoba kiválasztásában, ezek kívül minden játéknál rövid ajánlást is feltüntetünk a játék kategóriájára vonatkozóan, hogy mindenki megtalálja a leginkább testhezálló küldetést.

Képzeld el magadat az ismeretlenben! Egy olyan témában amit csak szeretnél. A Locked Room játékai magas minőségű, valósághű kialakítású szabadulószobák, ahol 60 percetek van megoldani egy rejtélyt, hatástalanítani egy bombát, a végére járni egy gyilkosság sorozatnak, megszerezni egy adathordozót egy föld alatti bunkerből, és így tovább. A Locked Room Budapest vár téged és csapatodat bármelyik kihívásról is legyen szó! Ti már készen álltok?

https://locked.hu/ 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek