Nyomtatás

Építőipar, 2020. február 27.

2019-11-27 1231

A tavalyi év sikere után, 2020-ban már 2. alkalommal rendezzük meg - a fél napos után, immáron egyész napos – az építőipar jelenéről és jövőjéről szóló konferenciánkat. A szárnyaló gazdaság és fejlesztési piac borított mindent.

A piaci fejlesztők és az állam egyszerre használná a korlátozott kapacitásokat, miközben a szektor komoly hatékonysági kihívásokkal és létszám problémákkal küzd. Ma az építőipar (magas- és mélyépítés, fit-out, anyagok) árazása, kapacitása, teljesítménye, minősége, hatékonysága, szabályozása az egyik legfontosabb téma, a legnagyobb kockázat és a piaci verseny elsődleges tárgya. Mire számíthatunk?

A Portfolio Építőipar 2019 konferencián átfogóan tekintünk a szektort érintő legfontosabb kérdésekre és célzottan járjuk körbe a hazai építőipar számára égető kérdéseket. A legfontosabb szakmai szereplők, kivitelezők, tervezők, döntéshozók, érdekvédők, szabályozók, finanszírozók, fejlesztők, jogászok vitatják meg a szektor jelenét és jövőjét.

2019-ben, első alkalommal, Kreinbacher József lett a Markettel közösen alapított díjunk, „Az év építőipari személyisége” győztese. De ki lesz idén? A konferencia végi állófogadáson és kötetlen networking-en erre is fény derül.

Díjátadóval egybekötött állófogadásra várjuk az Építőipar konferencia résztvevőit!

További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek