Nyomtatás

Új szállodai trend terjed: mindent a tökéletes alvásért

879

Több pihenni vágyó keresett idén júliusban aszerint szállodát és abban programokat, amelyek az alvással kapcsolatosak, mint valaha. Az emberek az interneten kiugróan sokan tájékozódnak a lefekvés előtti rutinokról, az alvási pozíciókról, az ideális alvási szobahőmérsékletről, és próbálják kideríteni „Miért vagyok állandóan fáradt?”

A pihentető, regeneráló alvás olyan sok embert elkerül, hogy új típusú nyaralási-pihenési forma kezd kialakulni. A szállodák és wellness üdülőhelyek „alvóturizmus” programokat indítanak, amelyek túlmutatnak a plüss ágyneműn és a sötétítőfüggönyön – írja a CNBC. A Google Trends által közzétett adatok szerint a valós idejű mesterséges intelligenciát használó ágyaktól az ügyeletes hipnoterapeutákig egyre több hely van, amely mindent megtesz annak érdekében, hogy az utazók tökéletes körülmények között merüljenek álomba este.

A CNBC néhány példát is hoz a sok közül, amelyek valamennyikének megvan a sajátos egyedisége. Azok számára például, akik teljesen ki akarnak kapcsolni, London két Zedwell szállodáját is ajánl: minimalista szobákkal rendelkezik, amelyek mentesek a „zavaró tényezőktől” – például televízióktól, telefonoktól és még ablakoktól is – a honlapja szerint. A zűrzavarmentes esztétika természetes tölgyfát és környezeti világítást tartalmaz, a szobák hangszigeteléssel és tisztított levegővel rendelkeznek.

A teljes cikk: Új szállodai trend terjed: mindent a tökéletes alvásért

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek