Nyomtatás

Egy szelet Maldív-szigetek a Balatonnál – Megnyílt a siófoki Reed Luxury Hotel & Bistro

975

Türkizkék medence, kényelmes függőfotelek, wellness, ínycsiklandozó ételek és koktélok – ha egy kis Maldív-szigeteket idéző kikapcsolódásra vágyunk igazán igényes, elegáns és luxus környezetben, július 1-jétől már nem kell egészen az Indiai-óceánig repülnünk. Elég csak a magyar tengerig mennünk, ahol a gyönyörű, ötcsillagos és felnőttbarát Reed Luxury Hotel & Bistro igazán kivételes élménnyel várja vendégeit Siófok szívében.

A Reed Luxury Hotel & Bistro Siófok egy meghittebb, nyugodtabb részén található, a Balaton-parttól csak pár lépésre. A szállodát a Maldív-szigetek hangulata inspirálta, a megvalósítás pedig egyáltalán nem lett erőltetett, hanem rendkívül elegáns, letisztult és kifinomult. Első ránézésre rengeteg napfény, magas és élénkzöld növények sokasága, finom, világos színek és üveg- és fafelületek dominálnak, de 

a hotelről összességében elmondható, hogy itt igazán odafigyeltek minden apró részletre.

Romantika és luxus a Balaton partján

Összesen 20 prémiumminőségű, egyedi tervezésű kétágyas szobában és három lakosztályban kapcsolódhatunk ki, ahol a romantika és a luxus modern smart hotel megoldásokkal keveredik – a maximális kényelem érdekében a king-size ágy egyikből sem maradt ki. Mivel a szálloda egyik szobája kisállatbarát, kiskedvencünket sem kell feltétlenül otthon hagynunk, ám a foglaltságról és felárról mindenképp érdeklődjünk előre.

A teljes cikk: Egy szelet Maldív-szigetek a Balatonnál – Megnyílt a siófoki Reed Luxury Hotel & Bistro

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek