Nyomtatás

Majdnem ötvenezren voltak a Mesterségek Ünnepén

298

Idén először ingyenesen lehetett részt venni a Mesterségek Ünnepén, a program a Magyar Turisztikai Ügynökség közlése szerint közel 50 ezer embert vonzott.

A Mesterségek Ünnepét, a hajdani vásárok hangulatát idéző családi fesztivált a Budai Várban új helyszínen, a Kapisztrán tértől a Szentháromság térig, a Szent István napi ünnepségsorozat részeként az idei évben először ingyenesen látogathatták az érdeklődők. Így augusztus 20-án és 21-én összesen csaknem 47 ezren voltak kíváncsiak a színes eseményre, amelynek kiemelt témája a vadászathoz és a halászathoz kapcsolódó mesterségek.

De komoly tömeg fordult meg a Magyar Ízek Utcájában is. A Várkert Bazárban Magyarország, a Kárpát-medence és a velünk élő nemzetiségek sokszínű gasztrokultúráját mutatták be több mint 40 ezer embernek augusztus 20-án, és augusztus 21-én is ugyanennyi látogató volt kíváncsi a kínálatra.

Három nap alatt több mint 47 ezren látogattak el a Szent István napi retro Tabánba augusztus 19-21-én. A fellépők között ott volt a Skorpió, a Beatrice, Deák Bill Gyula, a Hooligans, az R-Go és Hevesi Tamás is.

| Forrás: mmonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek