Nyomtatás

Április 1-i akció - Körpanorámás iroda a legmagasabb igényekre

2008-04-01 1907

ImageA Colliers International 2008 első negyedévében több mint 14.000 négyzetméter irodahelyiséget adott ki – tudtuk meg Saly Miklóstól, a nemzetközi ingatlanügynökség irodadivíziójának társigazgatójától. A további pozitív piaci kilátásokról szólva elmondta, hogy április 1-e mérföldkő lesz az ügynökség...

... életében, amikor a város legmagasabban fekvő, körpanorámás irodahelyisége – a GTC Magyarország Zrt. fejlesztésében ősszel átadásra kerülő SPIRAL Irodaház építéséhez használt daru kabinja – kerül kiadásra.  A Dózsa György út Szabolcs utca és Lehel út által határolt területén álló, összesen 1 négyzetméteres, A+ kategóriás irodahelyiség a városközpontból öt percen belül elérhető. A Colliers ezáltal is emelt szintû szolgáltatásokat és első osztályú kilátást nyújt a teljes városra, a budapesti ingatlanpiacra, illetve a most épülő bruttó 56 000 m2-es bérterülettel rendelkező SPIRÁL Irodaházra. 



 

-------------------------------------------

Forrás: Április 1. hírügynökség
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek