Nyomtatás

Maqyar vidéki turizmus napja, szeptember 21-23.

2007-09-18 2320
Magyarország legjelentősebb vidéki turisztikai összefogása veszi kezdetét szeptember 21-én, a LEADER – Magyar Vidéki Turizmus Napjai rendezvény keretében 340 vidéki település közel 940 turisztikai szolgáltatója több mint 1400 turisztikai szolgáltatással, komplex turisztikai csomagokkal és legalább 30%-os ...

... árkedvezménnyel várja a fiatalokat, idősebbeket, családokat, egyedülállókat és kettesben kikapcsolódó párokat egyaránt. Az esemény célja a magyar vidék szépségeinek, változatos turisztikai kínálatának bemutatása, Magyarország különleges tájainak megismertetése, valamint a vidéki szolgáltatók és települések közötti összefogás és együttmûködés erősítése.

A rendezvény honlapján, a http://www.hazajaro.hu/ oldalon számtalan kedvezményes szállás, étkezési és egyéb programlehetőség közül lehet választani. A honlapon megtalálhatóak többek között kastélyszállók, wellness hotelek és a vidéki turizmus elengedhetetlen falusi vendéglátóhelyei is.

Az érdeklődők gasztronómiai különlegességeket is kóstolhatnak a palócföldi fogadóktól az alföldi csárdákon át, a zalai hagyományőrző éttermekig. Az esemény ideje alatt lehetőség nyílik többek között szervezett túrákon való részvételre, különleges mézek, borok, gyümölcsök kóstolására, dunai „aranymosásra” és a vállalkozó kedvûek egy rendhagyó olimpián is részt vehetnek. Az erőpróbák között szerepel a patkódobálás, vízhordás kantában és talicskával, illetve a karikás ostorpattintás.

A kisebbekről sem feledkeztek meg a szervezők, számos érdekes program, többek között sárkányeregetés és kisállat simogatás is várja a gyerekeket. A kiegészítő programkínálatban találhatunk ingyenes wellness-szolgáltatásokat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, kedvezményes jet-ski kölcsönzést Hajdú-Bihar megyében és országszerte különféle lovas-, íjász-, túra- és további különleges programok várják a látogatókat 30-100% árkedvezménnyel.

További információ:
www.hazajaro.hu
www.leaderkozpont.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek