Nyomtatás

A Superenduro VB mezőnye Budapesten, 2024. február 3.

2024-01-31 521

A 2024-es idényben is ellátogat Budapestre a FIM Superenduro-világbajnokság mezőnye. Az idei, telt házas hazai verseny után a TRP Events Magyarország legnagyobb rendezvénycsarnokában, az MVM Dome-ban tartja meg az eseményt 2024. február 3-án.

Hatalmas érdeklődés övezte az idei Superenduro GP of Hungary versenyt, amelyre hetekkel előre elfogyott az összes jegy. A zajos sikert látva a Superenduro GP of Hungary rendezője, a TRP Events úgy döntött, hogy Magyarország legnagyobb fedett rendezvénycsarnokában, az MVM Dome-ban rendezik meg a versenyt 2024. február 3-án.

 Az időpontot és a helyszínt a FIM is megerősítette a 2024-es előzetes versenynaptárban, amely szerint a szezon 2023. november 25-én kezdődik Franciaországban, a magyarországi forduló az ötödik lesz a sorban.

 A magyar motorsport kiemelkedő eseménye

A Superenduro-vb magyarországi futama rendszerint az év első jelentős motorsport-esemény Magyarországon, és mind a pilóták, mind a közönség körében kifejezetten nagy népszerűségnek örvend. A mezőny tagjai dicsérik a pályát és a közönség érdeklődése is olyan szintre emelkedett, hogy Magyarország legnagyobb csarnokában is megrendezhető a verseny.

A sporteredmények tekintetében az idei esemény kifejezetten jól sikerült, Zsigovits Norbert először indult a csúcskategóriát jelentő Prestige-ben, ráadásul Szőke Márk futamgyőzelmet, illetve összetett 2. helyet szerzett az Európa-Kupában.

A 2024-es Superenduro-vb versenynaptára:

2024. február 3.: Budapest (MVM Dome), Magyarország

2024. február 24.: Szófia (Arena Sofia), Bulgária

2024. március 2.: Newcastle, Egyesült Királyság (még nincs megerősítve)

| Forrás: https://www.mvm-dome.hu/programok/superenduro-gp-of-hungary

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek