Nyomtatás

Őszi séták bájos települések peremén

2023-10-12 765

Megkapó, tájba ékelődő házikók, friss levegő, üdítő testmozgás a természet színkavalkádjában: íme a recept a tökéletes őszi felfrissüléshez tuti túratippekkel a Turista Magazin jóvoltából.

Testet-lelket felpezsdítő, rövidke, de gyönyörű útvonalakat válogattunk össze a Természetjáró kínálatából. A fókuszban egy-egy település áll, aminek pereméről könnyed sétát tehetünk erdei környezetben, hogy a természetben felfrissüljünk. Rápillantunk egy kilátóból a színpompás lombkoronák felett a környező tájra, majd a lakott területre ereszkedünk, ahol a látnivalók segítségével akár egynapos programmá is felturbózhatjuk a kirándulást. Kőszegen és Sopronban a történelmi várost járjuk be, Sátoraljaújhelyen légvonalban lendül(het)ünk át egyik csúcsról a másikra, mielőtt Kazinczy nyomába erednénk, az Országos Kéktúra útvonalán pedig a világörökség részeként számon tartott palóc falut és a felette álló várat fedezzük fel.

A teljes cikk a turistamagazin.hu oldalán olvasható >> 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek