Nyomtatás

Green Future Conference 2023: Válaszút előtt - Úton a karbonmentes építés felé, 2023.október 19.

2023-10-09 396

Ideje, hogy hosszú távon elkötelezzük magunkat a nulla karbon kibocsátású építés mellett. Kritikus elágazáshoz érkeztünk, mert most kell a megfelelő döntéseket meghoznunk ahhoz, hogy jó irányban mehessünk tovább az ingatlanszektor és épített környezet átalakításában.

A 2023-as Green Future Conference „Válaszút előtt” címe azt az üzenetet hordozza, hogy az építési ágazatban olyan kereszteződésnél állunk, ahol ebben a kritikus időszakban, most kell a megfelelő döntéseket meghozni az építési ágazat hatásainak csökkentése érdekében, amely globálisan az energiafogyasztás 35%-áért, az energiával kapcsolatos szén-dioxid-kibocsátás 38%-áért és a természeti erőforrás-felhasználás 50%-áért felelős, és amelynek teljes kibocsátása 2060-ra várhatóan megduplázódik. 

Együttműködés, innováció, életciklus szemlélet, felújítások. Mindezek olyan kulcsszavak, amelyek meghatározzák azt, hogy képesek leszünk-e túlnőni az eddigi hozzáállásunkon, gondolkodásunkon és megszokott cselekvéseinken egy élhető jövő érdekében. 

Helyszín: Danubius Hotels Zrt. Radisson Blu Béke Hotel
Cím: 
1067 Budapest, Teréz körút 43.
Időpont: 2023.október 19.
További részletek itt olvashatók.
Jegyek itt kaphatók.

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek