Nyomtatás

AMB – Stuttgart, 2024. szeptember 10-14.

2023-07-05 776

Szakberkekben köztudott, hogy a stuttgarti AMB (www.amb-messe.de) Európa egyik legfontosabb nemzetközi fémmegmunkálási kiállítása. A kiállítás fókusza szerszámgépgyártás, precíziós szerszámok, méréstechnika, minőségbiztosítás, integrált digitalizáció, teljeskörű automatizálás, additív gyártás, valamint a fémipart is erősen érintő kérdések, mint pl. a fenntarthatóság, rendszerköltségek csökkentése, erőforrások jobb kihasználása, a magas minőség ugyanakkor a gyorsabb gyártás megvalósítása.

Minden páros évben rendezik meg e rangos eseményt, ahol szeptemberben több mint 90.000 látogató keresi fel a vásárt, hogy a közel 30 országból érkező csaknem 1.400 kiállító legújabb fejlesztéseivel megismerkedjen.Mindezt nyújtja az AMB-team, 120.000 m2-en, a nemzetközi repülőtér szomszédságában, tökéletes egyéb közlekedési infrastruktúra (S-Bahn, ICE, autópálya) biztosításával.

További információ:

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
a Messe Stuttgart magyarországi képviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7/A.
Tel.: 302-7525, vagy 30/932-1657
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek