Nyomtatás

Az Egri Bor Ünnepe, 2023. július 6-9.

2023-07-03 510

Az Egri Bor Ünnepe egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett egy kiváló környezetben kóstolgatjuk remek borainkat, egyszerűen csak jól érezzük magunkat.

A gondosan összeállított Egri bikavér kiemelkedő minőségű, remek bor, amely élve a házasítás végtelen lehetőségével, ezerarcú, mégis jellegzetesen egri. Az egri fehér- és rozéborok a vörösökhöz hasonlóan, lendületes savakkal és gyümölcsös zamatokkal adják vissza a borvidéken honos fajták és a termőhely harmóniáját. 

Az esemény weblapja: egriborunnep.hu

A borokhoz Eger és a környék legjobb konyhái készítik az egyedi alkalomra komponált ételeket. Egy egri bor, egy egri étel – igazi borgasztronómiai gála. Két színpadon négy napig sokszínű zenei kínálat, az Érsekkert hangulatos varázsa, önfeledt szórakozás várja vendégeinket. Az Egri Bikavér Színpadon a csodás szökőkút környezetében látogathatók az ingyenes nagykoncertek; a Zenepavilonnál található Egri Csillag Színpadon országosan ismert és egri zenekarok is fellépnek a "bikavéres", "csillagos" nyári estéken.

A rendezvényen traktorok és veterán járművek felvonulása, magyar gyártású motorkerékpár, illetve veterán autó kiállítás, a kicsiknek gyermekfoglalkozások és az Érsekkertben található nagy és modern játszótér teszi emlékezetessé a hétvégét.

| Forrás: https://egriborunnep.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek