Nyomtatás

Hegedűs D. Géza életműkoncertje a Vígszínházban, 2023. május 8.

2023-04-03 624

Hegedűs D. Géza 2023. május 8-án, 70. születésnapja alkalmából koncertet ad a Vígszínház színpadán. A színművész életműve, fél évszázada része a Vígszínház történetének. Ezalatt az 50 év alatt nagy sikerű zenés előadások főszereplője volt.

Az ünnepi koncerten színész barátaival - Halász Judittal, Kútvölgyi Erzsébettel, Igó Évával, Hegyi Barbarával, Balázsovits Edittel, Kern Andrással, Lukács Sándorral, Fesztbaum Bélával és Wunderlich Józseffel - dalokat adnak elő, a Képzelt riporttól kezdve, többek között, a Jó estét nyárból, a Kőműves Kelemenből, A padlásból, vagy a Koldusoperából, a Hegedűs a háztetőnből, meg A dzsungel könyvéből. Hegedűs D. Géza a legkülönbözőbb zenei stílusú színpadi művek slágereiből válogatott, mely dalokat, zeneileg a művész muzsikus barátai - Vranik Krisztián (Krizso), Hegyi Dávid, Czitrom Ádám és Subicz Gábor - gondoltak újra.

Hegedűs D. Géza azt mondja: “az est alcíme az legyen, hogy Dalok az archívumból - majd hozzáfűzi -, aki szeret énekel, és milyen jó, hogy ilyen sokan vagyunk.”

Színlap és jegyvásárlás: www.vigszinhaz.hu/hdg_70_koncert

| Fotó: vigszinhaz.hu

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek