Nyomtatás

Lengyel Filmtavasz, 2022. május 4 - 8.

2022-05-03 794

A főváros ismét kitavaszodik, méghozzá nem akármilyen módon. A filmek világában már beindult a tavaszodás, a megújulás, méghozzá a lengyel területeken. Több, mint 20 éve már, hogy minden évben megrendezésre kerül ez a budapesti filmfeszt.

A helyszín idén is a Művész Mozi, ahol kedvezményes jegyárakon tekinthetik meg az érdeklődők a lengyel alkotásokat. A filmeket lengyel nyelven, magyar hangalámondással, valamint felirattal vetítik a szervezők. A Teréz körútra mindenkit sok szeretettel várnak az idei évben is a szervezők a jobbnál jobb filmekkel.

Az alkalmat kihasználva a lengyel filmek világában mindenki elvarázsolódhat. Jó filmezést kívánnak mindenkinek a programsorozat szervezői. Az egy héten át tartó lengyel filmnapok igazi ünnepélyt jelent a résztvevők számára. Hangulatos művészi filmek szolgáltatják a lengyel stílus minden jegyével felvértezett kikapcsolódást.

Időpont: 2022. május 4 - 8.
Helyszín: online
További információk: film.artmozi.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek