Nyomtatás

PÉNZ a túléléshez, 2020. június 11.

2020-06-08 591

Gyors segítségre, pénzre van szükséged? Nem biztos, hogy mindent tudsz a pénzhez jutási lehetőségekről?

Ezen a napon minden pénzforrást eléd rakunk, amit most igénybe vehetsz. Biztosan van közöttük olyan, ami a te cégeden segít. Hallgasd végig és kérdezd meg az előadókat!

Számos cégmentő forráslehetőséget, finanszírozási programot, hitelfajtát, pályázatot, támogatási formát találtunk a kkv-k megmenekülésére, a veszteségek megállítására, a cég beindítására. Éljünk vele!

A pénzek felett rendelkezőktől első kézből tudhatsz meg mindent. A PÉNZ konferencián összeszedtük és részletesen bemutatjuk az összes pénzszerzési és kedvező, vírusjárványra szabottan gyors és olcsó, támogatott forrásokat, konstrukciókat, könnyítéseket. Használjunk ki minden lehetőséget!

Várjuk a mikro-, a kis- és a középvállalatok tulajdonosait, döntéshozóit, akik minden pénzhez jutási lehetőséggel tisztában akarnak lenni azért, hogy a gazdasági világválságból sikeresen talpra álljanak.. Rengeteg, akár már másnap hasznosítható tudnivalót nyújtunk át ehhez a törekvésükhöz.

7 napig vissza is nézheted!

Időpont: 2020. június 11.
Helyszín: online
További infomációk: piacesprofit.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek