Nyomtatás

Ingatlanpiac: Bérlők vs. Bérbeadók - Itt az újranyitás!?, 2020. május 27.

2020-05-20 685

Az első sokkon túl vagyunk. Lassan mindenki számára átláthatóvá válik, hogy kit milyen mértékben érint negatívan vagy akár pozitívan a koronavírus miatti recesszió, megváltozott világrend és működés.

Az ingatlanpiac legfontosabb, a mindenkori működést és a piaci értéket meghatározó fogaskerekek a bérlők és a vevők. A tulajdonosok és a bérlők közötti szimbiózis az, ami működteti, likviddé és értékké teszi az ingatlanokat, az ingatlanpiacot. De 1-2 hónapja minden megváltozott! Minden megváltozott?

Sokan teljesen új világot vizionálnak. A fenntarthatóság, a proptech, a HR buzzword-ök helyett most újak kerültek az első vonalba, digitalizáció, home office, e-kereskedelem, amik persze hosszú évek óta velünk vannak, de most még különlegesebb figyelmet kapnak. A hazai ingatlanpiac kiemelt szakértőivel a ma akut kérdésnek számító bérlő és bérbeadó közötti szerződéses témákon át a közeli és távoli jövőt érintő ingatlanhasználatig, munkakultúráig, vásárlási szokásokig mindent megvitatunk.

Időpont: 2020. május 27.
Helyszín: Online
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedszer)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek