Nyomtatás

Business Fesztivál 2020, január 11.

2020-01-06 925

A fővárosi La Vida Duna Rendezvényház ad otthon a Business nevet viselő rendezvénynek, ahol szakértők várják az új lehetőséget keresőket. Egész napos esemény, mely alkalmat ad azoknak, akik azon gondolkodnak, hogy saját vállalkozásba kezdjenek, s inspirációra éhesek.

A vállalkozás működéséről is számos érdekességgel szolgálnak a meghívott szakemberek. Ügyfélszerzéshez ötletekkel is gazdagodnak a betérő vendégek. A saját vállalkozás kiépítéséhez is kaphat tippeket a konferenciára érkező érdeklődő. Az üzleti rendezvény számos tudást tár fel a látogatók számára.

Mindenkit sok szeretettel várnak az újszerű és nagyszerű Business-re, mely bővelkedik meglepetésekben. A kezdő vállalkozókhoz szóló rendezvénysorozat következő eseménye garantáltan működő ötleteket tár fel, mellyel egy stabil bevétellel rendelkező vállalkozássá növelheti cégét a lelkes vállalkozó.

További információk: businessfesztival.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek