Nyomtatás

Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál, 2019. szeptember 13-14.

2019-09-02 514

dodoMindannyian hallottuk már a kis versékét amiben, arról a bizonyos dödölléről is esik szó. Nagykanizsán viszont több ezerszer is esik szó tán, azokon a bizonyos napokon, melyet minden évben nagy előkészület előz meg. A kanizsaiak szeretik a dödöllét, sőt hirdetik is. Ismerhetjük még gánica vagy épp gancának is.

A magyar konyha tájjelegű ételét sok misztikum övezi, a kanizsaiaknak köszönhetően, egyre nagyobb figyelmet kap ismét évről évre, hiszen több éve már minden szeptemberben megrendezik a dödölle és - az elmaradhatatlan kísérőjét - a bor ünnepének elkeresztelt eseménysorozatot.

Főzőversenyeken van lehetőség kipróbálni magukat a legbátrabbaknak, valamint sok olyan kikapcsolódási lehetőséget nyújt a programsorozat, melyből mindenki szívesen válogat minden évben. Gyerekeknek foglalkozások, játszóházak. A felnőtteknek koncertekkel kedveskednek a szervezők.

Időpont: 2019. szeptember 13-14.
Helyszín: Nagykanizsa
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek