Nyomtatás

Corvin Sörfesztivál, 2019. szeptember 4-8.

2019-08-26 863

corvinsorA fővárost ismét ellepik a sörtermelő vállalkozások. A finom és minőségi sörök kedvelői számára ideális eseménynek ígérkezik a következő Corvin sétányon megrendezésre kerülő Szezonnyitó Sör Ünnep. A különlegességet keresők megtalálják számításukat. A magyar sörök mellett számos import sörrel is találkozhat a vendégsereg.

Többek között Anglia, Csehország, Ausztria, Németország, Spanyolország és Amerika is képviselteti magát termékeikkel. Egy egész hétvégét körülölelő programsorozat a finomabbnál finomabb csapolt sörök mellett pazar sörkorcsolyát is kínálnak a vendéglátók.

Minden malátarajongót várnak, a színes felhozatalból mindenki megtalálja a kedvére valót. Több választékkal mint eddig, gyümölcsös, chilis, gyömbéres kínálattal is találkozhatnak. Egypár meglepetés programokra is számíthatnak a látogatók, melyek még magasabb szintekre emelik a rendezvény szinvonalát.

Időpont: 2019. szeptember 4-8.
Helyszín: Corvin sétány
További információk: beerporn.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek